BREAKING: UNIEKE KANS DE VOLKSKRANT DE GENADEKLAP TOE TE DIENEN NA TIEN JAAR VAN CRIMINELE PEDO-‘JOURNALISTIEK’ IN OPDRACHT VAN DE PP-ELITE

EXTRA: HET LIJKT NU BEVESTIGD DAT ‘MICHAEL’ OBAMA EEN TRANSGENDER IS: DIT ZET OPNIEUW DE FOCUS OP DE SEKSUELE GEPERVERREERDHEID EN DE HALLUCINERENDE LEUGENACHTIGHEID VAN ONZE LEIDERS * WHAT ABOUT MARK RUTTE? NET ALS BIJ OBAMA ZIT ER OOK EEN WEERZINWEKKEND SEKSUEEL GEHEIM BIJ ‘ONZE’ MARK * BEKIJK MICHA’S GROUNDBREAKING VIDEO ‘IS MARK RUTTE HOMOSEKSUEEL’

Lees hier de brief van Adele van der Plas aan De Volkskrant. Stel je even voor: eerst gaat De Volkskrant Micha krankzinnig noemen omdat hij de zaak-Demmink onderzoekt en een paar maanden later gaan ze een advocaat beschuldigen van het vervalsen van stukken en bewijs in een zaak tegen Demmink! Maar er is meer, veel meer. Dat komt morgen. For your freedom, truth and happiness!

2 Replies to “BREAKING: UNIEKE KANS DE VOLKSKRANT DE GENADEKLAP TOE TE DIENEN NA TIEN JAAR VAN CRIMINELE PEDO-‘JOURNALISTIEK’ IN OPDRACHT VAN DE PP-ELITE”

  1. Ik zou de focus niet op de seksuele geperverteerdheid willen hebben. Psychopathie (van het extreem verraderlijke, door mij voor het eerst in de jaren ’60 als verbijsterende fundamentele krankzinnigheid opgemerkte/geobserveerde type) is het gruwelijke onderliggende/fundamentele probleem.

    Seksuele geperverteerdheid van voor de goegemeente spectaculaire aard (want ook de psychopathische Prins Bernhard en Juliana-achtige relatie/toneelvoorstelling is uiteraard ijselijk gespeend van liefde tussen man en vrouw) is meer dan gemiddeld, maar niet altijd (!!!) en dan “slechts”…..: comorbide.

  2. Het ‘mooie’ is dat al die fake nieuws media nu in een complot TEGEN Demmink geloven. Van Turkse jongetjes, Frank Leenders, Rolodex, Pinokkio bar, Tsjechische pornovrindjes, Rolodex, rechercheurs, fam Poot etc etc, allemaal hebben ze samengezworen tegen Demmink, wereldwijd complot. Maar waarom dan? Poot rancune zogenaamd, maar de Turkse jongens dan? Of Frank Leenders of alle andere verhalen, verklaring van Nawijn etc etc. Iedereen spant samen tegen Demmink dus? Dat is het officiële verhaal?

Geef een reactie