BREAKING! WANHOOP MSM IS NU COMPLEET! DE ONLINE-LEUGEN ‘KIOSK’ BLENDLE (PURE ZWENDLE) GAAT IN ZEE MET…. DE PEDO-POSTCODE LOTERIJ!

NADAT DE STERVENDE MSM DE ‘DIGITALE LEUGEN-KIOSK’ VAN DE PP-ELITE BLENDLE JAREN HEBBEN GEHYPT IS DE ONDERGANG NU DAAR * VILLAMEDIA: ‘BLENDLE BUTTON VERDWIJNT’ * BLENDLE (FOTO: OPRICHTER ALEXANDER KLOPPING) NEEMT EEN GIFPIL AAN VAN 4 MILJOEN VAN.. DE PIZZAGATE-POSTCODE LOTERIJ VAN HILLARY CLINTON!

Het aangekondigde verdwijnen van de Blendle Button – een betaalknop waarmee media toegang tot artikelen kunnen verkopen op hun eigen site – betekent waarschijnlijk geen al te grote klap voor Reporters Online. Hoewel het platform zijn leden sinds 2016 artikelen laat verkopen met een Blendle-plugin, wordt er al hard gewerkt aan een alternatief. Dat alternatief is klaar voordat Blendle de stekker uit zijn knop trekt. Dat bevestigt Reporters Online-oprichter Jan-Jaap Heij desgevraagd aan Villamedia. Alleen maar rampen-nieuws van Blendle dat door ons reeds jaren geleden is ontmaskerd als 100% Zwendle. Maar nu heeft de ‘on line kiosk’ -waarvan het business-model is het propaganda-gif van de ‘dode bomen’ in een nieuw ‘modern jasje’ door de strotten te duwen van de jeugd van Nederland- echt criminele kanten gekregen! De nieuwe kapitaalinjectie komt van Novamedia en de Deense ondernemer Morten Strunge, maakt Blendle-oprichter Alexander Klöpping bekend in een blogpost. Novamedia is het bedrijf achter de Postcode Loterij en Bookspot, een online boekwinkel. In your face. Erger kan niet. De Postcode Loterij is -net als de Staatsloterij- pure mafia en een tool in handen van de pedofielen. Hiermee is het doek voor Blendle gevallen. Komt alles toch nog goed met de media in Nederland! En o ja: nog even over Reporters Online-oprichter Jan-Jaap Heij. Lees hier en hier wat we over deze oplichter schreven, reeds jaren en jaren geleden.

2 Replies to “BREAKING! WANHOOP MSM IS NU COMPLEET! DE ONLINE-LEUGEN ‘KIOSK’ BLENDLE (PURE ZWENDLE) GAAT IN ZEE MET…. DE PEDO-POSTCODE LOTERIJ!”

  1. Het gaat beter dan ooit met Blendle. Vorig jaar een groei van 71%. En schreef Kat jaren geleden al over Jan Jaap-Heij? Goh, Heij is succesvol online, in tegenstelling tot ene Micha Kat. Maar Kat is nog steeds boos dat hij niet op Blendle mocht publiceren (goh, hoe zou dat nou komen?). Het is weer dezelfde riedel met Kat, pure rancune gemixt met volstrekt kolderieke nonsens.

Geef een reactie