BREAKING: WIE ZITTEN ER IN MARK ‘NIET VAN KUTTEN’ RUTTE’S ‘LACHEN-GIEREN-BRULLEN’ EN ‘DATINGS’-BEGELEIDINGS-TEAM?

TIENTALLEN MENSEN AL WEKEN IN DE WEER OM CRIMINELE PEDO-PREMIER EN MH 17-MASSAMOORDENAAR OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER ‘IN DE LUCHT TE HOUDEN’ * DIT IS DE GROOTSTE EN MEEST WEERZINWEKKENDE KARAKTER-SPIN-OPERATIE VAN DE EEUW

[wp_ad_camp_1]

Aan de speech werkte een aantal mensen van het ministerie mee. Ook kreeg de premier hulp van professionals. ,,Ze hebben me aan waanzinnig mooi materiaal geholpen, dat ik vanavond ga verpesten”, zegt de 48-jarige voorman van de Nederlandse politiek lachend.

Het Rutte-‘lachen-gieren-brullen’ en ‘dating-begeleidingsteam’ bestaat vermoedelijk uit: Jack de Vries, Frits Huffnagel, Paul van Vliet, Gordon, Wendy van Dijk, Peter R. de Vries, Marcel Gelauff, Henk Korvinus, Joop van den Ende en prof. Diederik Stapel. Samen moeten zij ervoor zorgen dat Mark de lachers vanavond op zijn hand krijgt en de avond tussen de lakens kan afsluiten met Halina en een paar ‘loverboys’ om hem overeind te krijgen. Het wordt al met al een hele klus voor Mark! We wensen hem -en Halina natuurlijk- veel succes!

2 Replies to “BREAKING: WIE ZITTEN ER IN MARK ‘NIET VAN KUTTEN’ RUTTE’S ‘LACHEN-GIEREN-BRULLEN’ EN ‘DATINGS’-BEGELEIDINGS-TEAM?”

Geef een reactie