CAMIEL EURLINGS UIT BEELD GEHOUDEN BIJ RIO-OPENING: TE CRIMINEEL!

ZO VER IS HET AL GEKOMEN: ONS IOC-LID MOET WEGKRUIPEN ONDER STOELEN EN TAFELS OMDAT HIJ EEN SMERIGE CRIMINEEL IS * CAMIEL EURLINGS MAG NIET NAAST ZIJN GROTE VRIEND KONING WILLEM ZITTEN BIJ DE OPENINGSCEREMONIE * HET PAROOL BERICHT: EURLINGS ZIT IN RIO OP DE TRIBUNE MET DE KONING EN RUTTE -MAAR ZEGT ER NIET BIJ DAT DAT OP AFSTAND MOET ZIJN * TELEGRAAF NOEMT ZIJN NAAM NIET EENS

[wp_ad_camp_1]

Het Parool: Camiel Eurlings was maandenlang onbereikbaar, nu laat het in opspraak geraakte IOC-lid zijn lachende gezicht zien in Rio. Dat zorgt voor ongemak. ‘Er is een smet, hoe je het ook wendt of keert’. Het antwoord van Camiel Eurlings is resoluut: nee, hij heeft niet overwogen om tijdens de Olympische Spelen buiten het zicht van de camera’s te blijven om koning Willem-Alexander niet in verlegenheid te brengen vanwege de mishandelingszaak die tegen hem loopt. Hij zou zijn ex-vriendin Tessa Rolink vorig jaar zomer na een ruzie hebben mishandeld en haar daarbij ernstig letsel hebben toegebracht. “In Nederland ben je onschuldig tot het tegendeel is bewezen.” Andere ‘kwaliteitsmedia’ hebben niets te melden over de ‘golden boy’ die een spoor van verwoesting trekt door Nederland -nog altijd en uitsluitend nog in vogue is vanwege de steun van de Koning -maar naast hem zitten mocht hij dan weer niet (zie slider). Dit onthutsende feit wordt door Het Parool weggespind in een foto-onderschrift: Camiel Eurlings zit in Rio met de koning en premier Rutte op de tribune. Kunt u zich voorstellen hoe diep we zijn gezonken? Het Nederlandse IOC-lid om wie ook een zeer zware geur hangt van kindermisbruik mag niet naast de koning zitten wegens zijn crimineel wangedrag en dat wordt vervolgens door de media hetzij verzwegen hetzij ‘weggespind’!

2 Replies to “CAMIEL EURLINGS UIT BEELD GEHOUDEN BIJ RIO-OPENING: TE CRIMINEEL!”

  1. Bedenk ook: Iedere seconde dat dit type seriemoordenaar macht en controle uitoefent, blijft goed en verantwoordelijk bestuur achterwege en worden wezenlijke waarden en echte saamhorigheid e.d. verder uitgehold/aangetast.

  2. Ze zouden samen in het bankje moeten zitten, want ze passen zou goed bij elkaar. Beide zonder verhoging van de polsslag en hondsbrutaal medeplichtig aan massale (gruwel)moord op burgers.

Geef een reactie