BREAKING: TOTAL COLLAPSE VAN DE MSM, MAAK HET MEE MET MICHA EN ROL!

EXTRA: STEM VAN DE STRAAT (EERSTE UITZENDING 11 AUGUSTUS OP SALTO TV) GAAT FULL FORCE TEGEN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE

MUST SEE: HOE DE MSM IN PANIEK PROBEREN DONALD TRUMP TE SLOPEN EN TE DEMONISEREN ALS ‘MENTALLY UNFIT’ * DE MSM IN NEDERLAND DEDEN OP KLEINE SCHAAL HETZELFDE MET MICHA

4 Replies to “BREAKING: TOTAL COLLAPSE VAN DE MSM, MAAK HET MEE MET MICHA EN ROL!”

 1. Nogmaals: psychopaten kunnen geen angst kennen. Ze zijn (gestoord) vreesloos.

  Ze willen wel (zonodig zonder enige verhoging van de polsslag over lijken) een ziek totaal soort macht en controle en treden daarbij kenmerkend grenzenloos op.

  Zo zal ook Hitler door hen aan de macht geholpen zijn om later als “overwinnaar” uit de bus te komen (met een paar honderd miljoen lijken van ‘gullible fools’ als bonus).

  Trump is evenals bijv. Alex Jones en Zorreguieta een bastaardlijn die (vermoedelijk of beweerdelijk zoals Van Nassau) teruggaat op Karel de Grote.

 2. En nogmaals: bankiers en politici zijn déél van het probleem. Altijd. Daarom kan de oplossing ook nooit vanuit de politiek komen. Ook niet als je de president van de VS bent. De werkelijke onderdrukking en uitplundering van de mensheid geschied mèt en dóór het geperveteerde “wettige” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel.

  “Gezond” geld -dat iedereen gelijke kansen biedt- kan namelijk helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Zò zit dat!

 3. Als een Amerikaanse president niet doet wat de Bilderberggroep wil dan krijgt hij een kogel in de kop. Dat is al zo vaak gebeurt. Trump weet dat natuurlijk zelf ook wel en daarom vertrouw ik zijn ambities voor geen cent. Ik acht het zelfs niet uitgesloten dat de “over the top”-oppositie tegen Trump volslagen fake zal blijken.

Geef een reactie