CHRIS KLOMP ALERT: DE ENE NA DE ANDERE MSM-KLOKKENLUIDER STAAT OP

TERWIJL DE MSM WERELDWIJD INEENSTORTEN EN WORDEN EXPOSED ALS CRIMINELE LEUGEN-BOLWERKEN DIE KINDERVERKRACHTERS EN OORLOGSHITSERS RUIM BAAN GEVEN EN BESCHERMEN, STAAT DE ENE NA DE ANDERE KLOKKENLUIDER OP * CHRIS KLOMP WORDT DAARENTEGEN DOOR DE WANHOPIGE MSM INGEZET ALS EEN KAMIKAZE-PILOOT DIE MOET ZIEN TE REDDEN WAT ER NOG TE REDDEN VALT

[wp_ad_camp_1]

Die Chrisje Klomp toch. Blijkt in een ‘vorig leven’ bij de Koninklijke Luchtmacht te hebben gewerkt. Misschien heeft Chris nog wel bommen gegooid op Irak in pogingen om aldaar ‘complotdenkers’ uit te schakelen! Thans is Klomp ook bezig ‘bommen te werpen’, bijvoorbeeld op Micha Kat en Wim Dankbaar. Ook dat doet Chris in opdracht van de Staat. Maar Chris levert een achterhoedegevecht. Want ‘zijn’ MSM zijn al lang wereldwijd exposed als compleet corrupt en leugenachtig en als propaganda-kanalen van de Staat en de macht. De lezers rennen bij tienduizenden tegelijk weg en -nog erger voor Chris en zijn vrinden- de ene na de andere klokkenluider staat op om ‘uit de school te klappen’ over de weerzinwekkende praktijken van de MSM. In Nederland hebben we nu Janneke Monshouwer van de NOS [artikel; website] en Karel van Wolferen [berichtgeving KLOL] van NRC Handelsblad [artikel; website]. In Duitsland gaf Udo Ulfkotte de MSM het nekschot en in de VS trekt Donald Trump keihard van leer tegen de MSM die de opdracht hebben gekregen van de Bilderbergers Hillary Clinton het Witte Huis in te liegen. Het is een smerig spel dat Chris speelt, want hij roept nu de hulp in van dezelfde Staat in wiens opdracht hij al zijn hele ‘carriere’ opereert -waarmee hij uiteraard alles wat Micha over het schreef alleen maar extra bevestigt. “Help me, Joris Demmink! Micha Kat maakt inbreuk op mijn auteursrecht en zegt dat ik betaald krijg van pedofielen!” “Is goed, Chris, komt in orde!”

9 Replies to “CHRIS KLOMP ALERT: DE ENE NA DE ANDERE MSM-KLOKKENLUIDER STAAT OP”

 1. Ik mag die Klomp wel. Heb in verleden gedacht om Micha financieel te ondersteunen. Maar die Klomp laat zien dat Kat een gefrustreerd mannetje is. Fantastisch om te lezen hoe hij die gekke complotters in de hoek drukt.

 2. Bij de PB BV luchtmacht. Daar is niets koninklijks aan. Behalve volgens Machiavelli of lieden met een vergelijkbaar gestoorde ‘mindset’ de idolaten even niet meegerekend.

  Overigens lag de zich vrijelijk uit”levende” Borgia bastaard “prins” relatief snel onder de groene zoden. Minder ‘adapted compensated psychopathic’ Van Laurenburg/Nassau/Oranje……

 3. Het is geestig om te zien dat de ganse complotwereld vanwege Klomp in een hysterische koliek verzeild is geraakt en Klomp er nog geen Tweetje aan vuil maakt,

   1. Dat klopt, Micha. Chris is, in tegenstelling tot jou, een serieuse journalist en die hebben de gewoonte artikelen te schrijven. Over die, gedegen en genuanceerde, artikelen raakte jij in hysterische verwarring. Dat is jouw opwinding en onbehagen, niet die van Chris. Die heeft andere zaken aan zijn hoofd.

  1. ” Het is geestig om te zien dat de ganse complotwereld vanwege Klomp in een hysterische koliek verzeild is geraakt en Klomp er nog geen Tweetje aan vuil maakt, ”

   Mispoes!!

 4. Aangezien Chris Klomp de intelligentie bezit van een MBO scholier, zelfs dat is te hoog ingeschat waarschijnlijk, kan hij niks meer zijn geweest als monteur of iets dergelijks bij de luchtmacht, bewaker misschien. Niks ten nadelen van monteurs, maar ieder zijn vak, dan moet je niet gaan schrijven.

Geef een reactie