BREAKING: VADER VAN DASCHA WAS WOEKERPOLIS-SPECIALIST EN HAD NN EN ING OP DE KORREL VOOR MILJARDEN

IS DE MOORD OP DASCHA GRAAFSMA EEN VARIANT OP DE MOORD OP DE HOND VAN EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN -EEN ‘WAARSCHUWING’ VAN DE PEDO- EN PLUNDER-MAFIA ‘OP TE HOUDEN MET WAAR JE MEE BEZIG BENT’? * RENE GRAAFSMA HAD ZOWEL NN ALS ING OP DE KORREL VOOR MILJARDEN * WAAROM WORDT DIT VERZWEGEN DOOR ALLE MSM?

[wp_ad_camp_1]

Het bedrog spuit in de Dascha-zaak uit alle hoeken en gaten. Het laatste nieuws: Dascha had ‘toch geen drugs‘ in haar bloed zoals Frank ‘Gothic’ van de Goot eerder nog ‘constateerde’ in opdracht van de pedofielen. Om deze krankzinnige spin te verkopen blijkt Dascha nu wel drugs in haar bloed te hebben gehad, maar die waren ‘lichaamseigen’: Van de Goot constateerde dat er sporen van GHB in haar lichaam zaten, maar dat er meer (en heel duur) onderzoek nodig was om uit te vinden wanneer ze eventueel wat gebruikt zou hebben. Het NFI zegt nu dat het zeker die avond niet is geweest en waarschijnlijk lichaamseigen GHB is. Van der Goot geeft tegenover het AD aan dat dit zeker kan kloppen. Het kan altijd nog satanischer en krankzinniger! Maar in between komt nu aan het licht dat vader Rene Graafsma een landelijk bekende woekerpolis-activist is die de machtigste partijen van het land -de aan het koningshuis verbonden bedrijven NN en ING- op de korrel had voor miljarden. In your face. Hier een uitzending van Radar met Rene Graafsma waarin vanaf 9:09 nota bene ook de vermoorde Dascha in beeld komt. What the fuck!!!!! Nu begrijpen we eens te meer waarom Peter R. de Vries moest komem opdraven om de zaak samen met Frank ‘Gothic’ Van de Goot ‘in goede banen te leiden’! Reeds het prominente optreden van deze twee bedriegers in de Dascha-zaak bewijst dat het een grote smerige set-up is. We worden er wel een beetje moe van, zo op de drempel van 2016…..

3 Replies to “BREAKING: VADER VAN DASCHA WAS WOEKERPOLIS-SPECIALIST EN HAD NN EN ING OP DE KORREL VOOR MILJARDEN”

  1. GHB wordt door het lichaam aangemaakt. Maar niet als er van dat lichaam direct na de enorme klap niets meer over is. Zoals in het geval van Dascha.

  2. Psychopaten kennen geen morele grenzen, dus ALLES is inderdaad mogelijk.

    Bewijzen is meestal ondoenlijk vooral gezien het proactieve psychopathische aspect en hoogst eventueel keihard bewijs (Wilhelmina te Londen = meteen ook abdicatie) is geen bewijs, ‘never mind go on’.

    Niet voor Stalingrad gaan liggen, maar TESTEN EN (bij bingo!) UITNEMEN.

  3. De PB BV Oranje ING. Daar is niets koninklijks aan. Behalve volgens Machiavelli of lieden met een vergelijkbaar gestoorde ‘mindset’ de idolaten even niet meegerekend.

    Overigens lag de zich vrijelijk uit”levende” Borgia bastaard “prins” relatief snel onder de groene zoden. Minder ‘adapted compensated psychopathic’ dan Van Laurenburg/Nassau/Oranje……zeker en vast.

Geef een reactie