COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL, DEEL 2

BREAKING AND LATEST: HET WWW EXPLODES MET NIEUWS OVER PIZZAGATE DAT VOLGENS DE VOLKSKRANT FAKE NEWS IS * STEEDS MEER BERICHTEN DAT ER MASSA-ARRESTATIES OP KOMST ZIJN: ‘30% VAN HET POLITIEKE ESTABLISHMENT IN DC. ZIT IN DE PEDO-NETWERKEN’, ZOU DAT OOK GELDEN VOOR DEN HAAG?

Nog even als diclaimertje: is zeg niet dat alles wat ik in de video zeg de waarheid MOET ZIJN en dat er geen andere scenario’s mogelijk kunnen zijn. Dit is gewoon my take op wat er is gebeurd, op basis van mijn informatie en onderzoek.

2 Replies to “COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL, DEEL 2”

  1. ‘STEEDS MEER BERICHTEN DAT ER MASSA-ARRESTATIES OP KOMST ZIJN’

    Je bedoelt dat berichtje dat door Niburu-achtige onzinsites telkens wordt rondgepompt?

  2. Het vervelende van het fingerspitzengefühl van de ervaren vakman (zeker op het gebied van forensische psychologie) is vaak inderdaad, dat je bijna tover-achtig kunt anticiperen op hetgeen (in detail en/of in grote lijnen) zal gaan gebeuren (zoals de valse beschuldiging van paranoia of stalking of obsessie).
    En dat je ook zelf ervan het gruwelslachtoffer kunt/zult gaan worden (wanneer de oranjedol gemanipuleerde goegemeente bijv. in een grotesk gebaar besluit om de stuurknuppel van staat in handen van onherkende/onbegrepen ‘pure evil adapted compensated psychopaths’ te leggen, ga je met al je deskundigheid -tot een soort “groot vermaak” van de ‘alien mindset’- mee down, wanneer het vliegtuig moreel debiel tegen de berg te pletter gevlogen wordt.

    ‘You will be stabbed in the back sooner or later in ways you can’t begin to imagine’.

    Nee hoor, het gaat allemaal prima, aldus degenen die aan handen en voeten gebonden onder de psychopathische prins Bernhard paraplu zitten, doe zoals wij, verkoop je ziel aan de SS duivel en zijn nagelaten projecten en (nucleaire)booby-traps, en je maakt reuzenstappen vooruit, ‘don’t worry, be happy’, zwartkijker…….

Geef een reactie