FATAAL VOOR DE VOLKSKRANT: WASHINGTON POST DOET PRECIES HETZELFDE, HET DEMONISEREN VAN A CHARGE-JOURNALISTIEK NAAR PEDO-NETWERKEN

OOK DE WASHINGTON POST PAST HET ‘STIJLMIDDEL’ TOE OM JOURNALISTEN DIE ONDERZOEK DOEN NAAR ELITE-PEDO-NETWERKEN TE CRIMINALISEREN DAN WEL TE RIDICULISEREN

2 Replies to “FATAAL VOOR DE VOLKSKRANT: WASHINGTON POST DOET PRECIES HETZELFDE, HET DEMONISEREN VAN A CHARGE-JOURNALISTIEK NAAR PEDO-NETWERKEN”

  1. En weer is Kats wens de vader van Kats gedachte. Grote vraag: wie is Kats vader? Kat zelf verspreid daar schimmige berichten over als zou zijn opa zijn vader zijn.

    Een nekschot? Het nekschot is een executiemethode die meestal geassocieerd wordt met een afrekening. Ze wordt vaak toegepast om deserteurs te liquideren of binnen het milieu van de georganiseerde misdaad.In nazi-Duitsland werd het ook gebruikt als executiemethode. Bron Wikipedia.

    Denkt de verwarde Kat nu echt dat hij de Volkskrant een nekschot kan of moet toedienen? Vindt hij dat wenselijk? Doelt hij op instituties of personen?

    Is Kat al opgenomen in het register van potentieel gevaarlijke personen die permanent toezicht behoeven?

  2. Dan doen ze nog véél ergere dingen zoals mijn posting in het vorige ’topic’ al aangeeft.

    De NYT zal ook in deze walgelijke (de democratie ondermijnende, ja fnuikende/tot een lachertje makende) poel van corruptie rondzwemmen, zoals die ook door Dr. Udo Ulfkotte z.n. is gesignaleerd en aan de oppervlakte gebracht.

Geef een reactie