‘COMPLOTTOLOOG’ JAN WILLEM VAN PROOIJEN WEER INGEZET DOOR MSM -MAAR NOG ALLEEN OP BNR DAT EEN MARKTAANDEEL HEEFT VAN 0,6%

HILLARY CLINTON: ’30-40% VAN DE AMERIKANEN ZIJN ‘DEPLORABEL’ WANT STEMMEN OP TRUMP * JAN WILLEM VAN PROOIJEN: 30-40% VAN DE MENSEN ZIJN PLOTTERS’

Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat twee vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York boorden. 9/11 is een beeldbepalende gebeurtenis als het gaat om terreur, maar ook als het gaat om complottheorieën. Veel mensen zien in de aanslagen op 11 september namelijk de ultieme samenzwering. ‘Naar mijn indruk is dat geloof in Nederland en de rest van de wereld vrij sterk’, vertelt sociaal psycholoog Jan-Willem van Prooijen van de Vrije Universiteit in Amsterdam. ‘Afhankelijk van het soort complottheorie, gelooft dertig tot veertig procent van de mensen wel in dit soort samenzweringen’, vervolgt hij. LEES EN LUISTER VERDER BIJ BNR (EN VERDUBBEL HET MARKTAANDEEL)

9 Replies to “‘COMPLOTTOLOOG’ JAN WILLEM VAN PROOIJEN WEER INGEZET DOOR MSM -MAAR NOG ALLEEN OP BNR DAT EEN MARKTAANDEEL HEEFT VAN 0,6%”

 1. Verdubbel het marktaandeel. Proest. Vandaag presenteert rat Maarten Reijnders een complot afzeik boek. Ze beginnen steeds grotere leugens te publiceren en het ligt er steeds dikker op. Precies hetzelfde als met de Amerikaanse media. Dit wordt hun totale ondergang.

   1. Ik heb er wel een stuk uit gelezen en dat slaat kant nog wal. Keiharde leugens waarop Goebbels trots zou zijn. Ook meneer zijn twitter kanaal uitgeplozen. Beter gezegd alle 3. Hij volgt Swapichou, Barracuda en een berg tuig waar je bang van wordt. o.a. Leistra en Klomp. Toedeloe trollebol. Of kom ik nu te dicht bij is dat het probleem. Ga lekker met je vrienden spelen op Swapichou.

 2. Beste “Plotters”.
  Waarom laten jullie je vangen en gaan in verweer bij het woord “complot-theorie”… Hoezo is dat in een aantal zaken een “theorie” ? Bij 9/11 zijn er horderden zoniet duizenden bewijzen die de officiële versie weerspreken. Dan spreken we over een “COMPLOT-FEIT”. Niks theorie, gewoon feiten. Omdat het politici zijn hebben zij het recht om alles wat niet uit hun mond om van hun hand komt naar willekeur af te wijzen? Ook 100% bekend is dat juist politici de grootste leugenaars zijn die hun “kiezers” dagelijks naaien en altijd mooi weer spelen. Het gaat om HUN baantje en HUN carriëre. Kortom, kunnen we met elkaar afspreken dat we het voortaan hebben over COMPLOT-FEITEN. Degene die een feit heeft kunnen we dan een complot ontdekker noemen. Laat de opsteller van het officiële rapport dan maar in verweer komen waarom het feit niet zou kloppen… Idee??

  Groet van een complot ontdekkers ondersteuner…

 3. L.S.,

  ‘k Ben net ontwaakt na het lezen. Dagdroomde over een zak/mud graan waarin een gaatje zat. En het 1e muisje naam een korreltje mee en toen het tweede muiske en… enne.
  Daarna moest een kranten bezorger ergens op een nieuw adres zijn, gelegen in een sjiek geddelte in z’n wijk. En de aanwijzingen kwamen als volgt: “Volg ginds de pittoreske rij villa’s en voorbij Bella Vista vind je de brievenbus van Mesa Verde…”
  Nu goed uitgeslapen heb ik het vervolg op de boekrol maar overgeslagen: morgen is er weer een dag, nietwaar?

 4. Vond het ook zo’n typische VVD/neoliberale/Zionistische opmerking van Crooked Hillary: ach het volk is gewoon jaloers, ze zijn zuur omdat wij alles plunderen en kinderen verkrachten en daarom zijn ze jaloers. Stem op mij dan zal ik nog meer plunderen en kinderhandel nog meer bevorderen. Nog meer geld naar de 1%, meer oorlog, stem op mij. Die Trump stemmers zijn gewoon dom. Ook typisch D66 trouwens, zou ze geadviseerd zijn door die scheel kijkende Wassila Hachchi die lekker met riante wachtgeldregeling Hillary zit te steunen?

Geef een reactie