CRIMINELE BERICHTGEVING: JACHT GEOPEND OP MARCEL GELAUFF

NOS-VOORMAN IS NIET ALLEEN VOLLEDIG MEDESCHULDIG AAN VRIJWEL ALLE ELLENDE DIE ONZE SAMENLEVING THANS TREFT, MAAR OOK MEDEPLICHTIG DOOR MET JORIS DEMMINK SAMEN TE SPANNEN TEGEN MICHA * VOLLEDIGE COLLAPSE MSM IN NU EEN FEIT * 10 MAANDEN-VONNIS VOOR MICHA WAS LAATSTE PATHETISCHE STUIPTREKKING VAN LILLEND EN STINKEND PEDO-REGIME

[wp_ad_camp_1]

Elke seconde wordt de grond onder de corrupte pedo-voetjes van NOS-voorman Marcel Gelauff (hij heeft geen banden met pedonetwerken, en als hij die al heeft mag dat niet worden gezegd) weker en heter. De misdaden van deze ‘journalist’ zijn onderhand niet meer te tellen op de vingers van twee handen: talloze aangetoonde manipulaties, spilzucht op kosten van de belastingbetaler, het kalltstellen van medewerkers die de pedo-netwerken willen exposen, het samenspannen met Justitie tegen deze journalisten, het proberen wit te wassen van weerzinwekkende groepsverkrachtingen…. het gaat maar door. Godzijdank heeft Nederland deze site en Micha Kat om de mensen bij de les te houden en te ‘duiden’ wat er in de media en in onze wereld gebeurt. Lees hier hoe de ‘getalenteerde en hoogopgeleide gynaecologen en ingenieurs’ uit Syrie de Duitse politie hebben uitgehoond terwijl ze Duitse vrouwen aan stukken aan het rijten waren. En hier dat de baas van een Duitse politie-bond zegt: “We zijn de controle kwijt”. Intussen is Gelauff op het punt aangekomen dat hij moet erkennen dat de verkrachters ‘vooral Syriers waren’. Het is nu aftellen totdat Gelauff zijn biezen pakt.

3 Replies to “CRIMINELE BERICHTGEVING: JACHT GEOPEND OP MARCEL GELAUFF”

 1. Micha fantaseerde al eerder over het aan stukken snijden van duizenden baby’s alsmede het verkrachten van baby’s ‘van achteren en van voren’. Nu weet de psychopaat zeker dat in Keulen Duitse vrouwen aan stukken werden gereten.

  Als Micha niet gediagnosticeerd is voor een gedwongen opname, weet ik het niet meer. Zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb voor deze levensgevaarlijke gek.

  1. Beste PM, nog steeds snap ik er geen ene moer van, maar maakt u van beeldspraak geen voldongen feiten, dat wat dhr. Kat zegt over vrouwen aan stukken rijten is volgens mij beeldspraak die mogelijk weergeeft hoe sommige Duitse of andere vrouwen zich hebben gevoeld.

   Dat baby’s aan stukken rijten zou dat ook niet het geval geweest kunnen zijn dat baby’s dit zo gevoeld hebben als daar een veel te groot lichaamsdeel van een volwassene in een klein lichaampje dringt?

   Hopelijk kunt u mij verder helpen.
   Bij voorbaat dank.

  2. ” Micha fantaseerde al eerder over het aan stukken snijden van duizenden baby’s alsmede het verkrachten van baby’s ‘van achteren en van voren’. Nu weet de psychopaat zeker dat in Keulen Duitse vrouwen aan stukken werden gereten.
   Als Micha niet gediagnosticeerd is voor een gedwongen opname, weet ik het niet meer. Zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb voor deze levensgevaarlijke gek.”

   Mispoes!

Geef een reactie