‘DAT MAG NIET MEER’….. RUTTE IS GEEN LEIDER, MAAR EEN MEDELIJKWEKKENDE SLAAF VAN DE NWO -HIER HET VERBIJSTERENDE BEWIJS!

DE 130 KM/U ‘MOCHT OOK NIET MEER’ * ‘EN O JA MARK: DE BOEREN, DIE MOGEN OOK NIET MEER!’ * ‘MARK: WARME HUIZEN VOOR JE VOLK, HET MAG NIET MEER!’ * ‘BOMEN MOGEN TROUWENS OOK NIET MEER!’ *’SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET: HELAAS MARK, HET IS VANAF NU VERBODEN’

2 Replies to “‘DAT MAG NIET MEER’….. RUTTE IS GEEN LEIDER, MAAR EEN MEDELIJKWEKKENDE SLAAF VAN DE NWO -HIER HET VERBIJSTERENDE BEWIJS!”

  1. Micha, het valt me op dat jouw gekwaak over dat het coronavirus een hoax zou zijn als sneeuw voor de zon verdwenen is. Blijkbaar had jijzelf ook wel in de gaten hoe stupide dat verzinsel van jou was. En dat zo snel! Meestal houd jij je bizarre hersenspinsels jarenlang vol.

  2. Vuurwerk……hiermee zouden door de innig geliefde onderdanen ooit bommetjes gemaakt kunnen worden ter omverwerping van….

    Wacht eens: Vuurwerk veroorzaakt ook fijnstof en velen, waaronder de geliefde huisdieren (van de buren, denk aan Prins Bernhard die de huiskat van de buren dood schoot om een nest geliefde zwaluwen te redden!!!), vinden de knallen onaangenaam.
    Deze mooie gelegenheid mag niet verloren gaan om de macht en controle nog wat te vergroten natuurlijk…..Voor uw eigen bestwil!

Geef een reactie