DAVID CAMERON, PRINS JOHAN FRISO EN DE VARKENS

CAMERON.PIGGORDIJNEN VOOR DE WEERZINWEKKENDE PRAKTIJKEN VAN DE ‘ELITE’ STEEDS VERDER OPEN GETROKKEN * BIZARRE OVEREENKOMST TUSSEN DAVID CAMERON EN JOHAN FRISO: BEIDEN MISHANDELDEN VARKENS OP ELITE-FEESTJES TIJDENS HUN STUDENTENTIJD * DIT ZIJN DE MENSEN DIE ONS BESTUREN EN ‘REGEREN’ * HOEVEEL VARKENS ZOU JORIS DEMMINK TIJDENS ZIJN STUDENTENTIJD AAN STUKKEN HEBBEN GESNEDEN? * KAN HET NOG KRANKZINNIGER? NOG SADISTISCHER?

[wp_ad_camp_1]

NOG WAANZINNIGER? JA, JA EN JA! * ALLEEN DEZE SITE DURFT DE FEITEN TE BRENGEN EN DE VERBANDEN TE LEGGEN, VOOR JULLIE EN VOOR DE WAARHEID! * STEUN MICHA EN DEZE SITE EN STORT EEN BIJDRAGE DOOR HET OPVRAGEN VAN HET REKENINGNUMMER VIA drsmkat@yahoo.com * HOUZEE! ORANJE BOVEN! HET GAAT GOED MET NEDERLAND!

 

4 Replies to “DAVID CAMERON, PRINS JOHAN FRISO EN DE VARKENS”

 1. Die vrouw heeft als radio-telegrafiste natuurlijk geen Joden levend ivergoten met brandende fosfor of hoe ze daar in Auschwitz dan ook gemoord hebben.

  Maar ze heeft a.h.w. als een soort heler ervan geprofiteerd, zich eraan gecommiteerd en de gelegenheid geboden, niet ingegrepen, geen aangifte gedaan etc. etc……..net zoals o.a. figuren binnen PB BV (met de naamgevende SS’er voorop) t.a.v. “Dresden” en Golfoorlog II.

 2. The law does not or should not apply to psychopaths…….

  Hieronder zie je, hoe snel je medeplichtig wordt aan (massa)moord en dat oorlogsMISDRIJVEN niet verjaren:

  ===================
  In de Noord-Duitse stad Kiel moet een vrouw van 91 voor de rechter komen voor haar rol in de Jodenvernietiging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze is aangeklaagd voor medeplichtigheid aan de moord op zeker 260.000 Joden.

  De vrouw werkte als radiotelegrafist voor de SS-kampleiding in het vernietigingskamp Auschwitz. Door haar werk was ze in elk geval van april tot juli 1944 medeschuldig aan het systematisch vermoorden van weggevoerde Joden, zegt de openbaar aanklager in de deelstaat Sleeswijk-Holstein.
  ====================

  Hoe zit het nu met de vele (nog steeds ermee weggekomen) daders, bekokstovers en medeplichtigen van/aan WEERZINWEKKENDE, immense PROACTIEVE horror-crime (onder dekmantel van oorlog) “Dresden” ???

  http://www.whale.to/b/dresden_p.html

  En dan de bekokstovers, daders, medeplichtigen van/aan Golfoorlog II vanwege een overduidelijk absurd (het kan niet, maar we doen het toch) WMD verhaal.

  De USA/GB lijken zich door hun spierballen boven het internationaal- en oorlogsrecht verheven te voelen: Wet van de jungle.

 3. Dieren (en al wat leeft) mishandelen is wel des psychopaats ja, denk aan het paard van Bernhards moeder (waarvan hij ijskoud zijn jongere broertje Aschwin de schuld gaf) en de huiskat van de buren, waarbij hij zich voor de rechter ijskoud ontpopte als een held en zwaluwenredder.

  Inmiddels is bij de VN een saudische mensenrechtenchef aangesteld. Dit moge voor sommige “goedgelovigen in de matrix” verbijsterend zijn, mensenrechten in handen van rabiate koppensnellers, maar het is geheel in overeenstemming met het werkelijke (psychopathische) doel van de VN: De geallieerden laten wegkomen met weerzinwekkende horror-crimes onder dekmantel van oorlog, zoals “Dresden”.

  Waarom dan niet “een beul” als mensenrechtenchef. Logisch en ook zo naargeestig cynisch.

Geef een reactie