WANHOOP BIJ DE TELEGRAAF NU COMPLEET: KRANT GAAT NU ‘VLUCHTELINGEN REDDEN’

OMDAT DE TELEGRAAF QUA JOURNALISTIEK EN INHOUD COMPLEET IS EXPOSED ALS CRIMINEEL, GOOIEN ZE HET NU OVER EEN ANDERE BOEG: HET REDDEN VAN VLUCHTELINGEN! * JACK DE VRIES BEDACHT NIEUWE WEERZINWEKKENDE SPIN OM KRANT VAN PEDOFIELEN EN MOORDENAARS IN DE LUCHT TE HOUDEN
[wp_ad_camp_1] Dat de ‘reddingactie’ van De Telegraaf bij het Griekse eiland Lesbos voor de volle honderd procent afkomstig is uit de keuken van Jack de Vries. blijkt uit talloze vergelijkbare incidenten waarbij de kaart van de ‘medemenselijkheid’ wordt uitgespeeld met als doel door te kunnen gaan het volk te bedriegen. De Telegraaf zelf speelde de kaart eerder uit bij de potsierlijke -en volledig mislukte- ‘Anne Frank-actie‘. Mark Rutte speelde deze kaart uit toen hij in Den Haag ‘een stervende vrouw bijstond‘. Hillary Clinton en Obama bedienden zich van de spin tijdens redevoeringen iemand in het publiek te laten flauwvallen en dan met een van ‘paniek’ en ‘sympathie’ vertrokken gezicht te roepen is er een dokter in de zaal? Het gaat hier waarschijnlijk om een door Hill & Knowlton bedachte taktiek. Het geeft alleen maar aan hoe hoog de nood bij de pedofielenkrant is gestegen. Op naar de 0 lezers en de 0 euro-koers! Hoe zou het trouwens zijn met ome Sjuul Paradijs? Is die inmiddels voorlichter van de VVD-fractie? ‘Media-strateeg’ bij Jeroen Sparrow? Een tip voor De Telegraaf en Jack de Vries: laat Sjuul een bakkerij openen op de Albert Cuyp ‘voor vluchtelingen’. En maak daar een groot verhaal over op de voorpagina!

6 Replies to “WANHOOP BIJ DE TELEGRAAF NU COMPLEET: KRANT GAAT NU ‘VLUCHTELINGEN REDDEN’”

 1. spindokter Kat die een aanslag spindoktert bij een rechtbank door een advocaat Yedu gepleegd.

  Talloze mededelingen van Kat die spindoktert dat zijn site werd gehackt, eventuele technische storingen komen in Ijsland niet voor ……

  “”medemenselijkheid’ wordt uitgespeeld met als doel door te kunnen gaan het volk te bedriegen””” onder noemer van het brengen van de waarheid ronselt Kat geld, om zijn luxe leventje in Iers hoteltje voort te zetten.
  Effe wat copypaste van Alex Jones, zijn Telegraaf effe lezen effe wat mensen afbranden en hij kan weer in de bank gaan liggen.

 2. Het is te gek voor woorden maar het gebeurt, dood jongetje neergelegd op het strand hiervan knallende reportage, nu jongens van De Telegraaf aan het redden van drenkelingen, straks krijgen we nog het kunstminnende Miezerige mannetje samen met de Snotneus samen stenen afbikken van vernielde oudheden in Irak. Ziet u ze al voor u?

  Hill & Knowlton is er maar druk mee, opdrachten stromen binnen.

 3. Daarom: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths of Césare Borgia calibre’

  Ze moeten worden UITGENOMEN (conform de wet).

  Een psychopaat is de optelsom van ware krankzinnigheid en kan volgens de grondwet geen koning zijn.

  Alleen denken mensen ABUSIEVELIJK dat ware krankzinnigen, schuimbekkend, met vertrokken gezicht en stuiptrekkende ledematen (hoogst opvallend/opzichtig dus) met een aardappelschilmesje alle kanten op steken naar alles en iedereen die ze nabij komt……als een (t.o.v. psychopathie haast kinderlijk onschuldige/ongevaarlijke) borderliner in een spectaculaire psychose.

 4. Overigen denkt de ‘alien mindset’ als volgt:

  Wie in mijn positie, zou anderen nu niet in mootjes hakken en deze stukken in een vat met onverdund zoutzuur gooien (of het psychische equivalent daarvan) als de EIGEN positie in gevaar zou komen.

  100% narcist, 100% begeerte. Absoluut onvermogen tot psychische/religieuze integratie.

 5. Vergeet Beatrix als nederig schoonmaakster in een verpleeghuis te Barneveld (Norschoten) niet.

  Zij wast ons a.h.w. de voeten, vanwege de gratie Gods waaronder ze toen koningin was.

  ONDER ANDERE hiermee wordt (de ware aard) afgedekt, dat de brave familie anderen (om met proactieve ERNSTIGE onregelmatigheden weg te komen) ijskoud in mootjes heeft gehakt en in een vat met onverdund zoutzuur heeft geworpen dan wel het psychische equivalent ervan.

  Zoals het psychopaten betaamt.

Geef een reactie