DE ENIGE ZAAK UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK DIE ‘TE INGEWIKKELD’ IS

ALS EEN GEWONE BURGER ZIJN PEIMEL IN EEN KLEUTER STEEKT IS HIJ EEN CRIMINELE VIESPEUK, ALS JORIS DEMMINK HET DOET IS DE ZAAK ‘TE INGEWIKKELD’ * PETER KEE LAAT DE WARE AARD ZIEN VAN DE NPO: TOTAAL CRIMINEEL EN MEDE-SCHULDIG AAN HET VERWOESTEN VAN DE LEVENS VAN TALLOZE KINDEREN * MAAR MARCEL GELAUFF ‘HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN!’

2 Replies to “DE ENIGE ZAAK UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK DIE ‘TE INGEWIKKELD’ IS”

 1. Demmink is een pedofiel, die staatssecretaris van Justitie was, met internationale geheime dienst contacten.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Het is spijtig dat WeAreChange niet gewoon zegt, dat de media regelrecht liegt tegen het volk.

  Het liegen van de media is een goede reden om alternatieve media te beginnen. Die leugens zijn mogelijk dankzij geheimhouding, waar de liegende media zich ook aan schuldig maken. Wat ze zegt is “eenzijdige berichtgeving”, dus ze maakt daar helaas dezelfde fout als de MSM.

  Anders gezegd:
  “We zetten alternatieve media op, omdat de reguliere media liegen en veel opzettelijk geheim houden.”
  Als het zo gesteld wordt, dan is dat behalve eerlijk, ook een manier om meer mensen te interesseren voor alternatieve media.

  Maar als alternatieve media zich bedient van dergelijke troebele begrippen, zoals in dat interview, dan vinden wij het publiek hen even verdacht als de MSM.

  Veel mensen vertrouwen de alternatieve media niet, dat is ook terecht, maar ik begrijp ook hoe gevaarlijk het is om normaal en eerlijk te zijn. Vooralsnog ben ik wel dankbaar voor de alternatieve media, men kan deze gratis inzien naar keuze. Mijn commentaar is bedoeld als steun aan eerlijke berichtgeving, of dat nu alternatief of regulier is.

 2. Alles wat het ‘adapted compensated’ psychopaten netwerk aangaat, wordt ongelooflijk ingewikkeld (gemaakt).

  Zodanig dat je er niet aan beginnen moet. Al is prins Bernhard gewoon een SS psychopaat in hart en nieren, die over lijken gaat van mens en dier.

  Dat ligt zó ingewikkeld, dat er helemaal geen beginnen aan is. Zeker als de rechter Cees Fasseur heet of misschien wel Demmink.

  Als je al ooit spijkerhard bewijs bijeengesprokkeld krijgt van proactieve (!) horror-crimes, ‘never mind, go on’.

  Het ligt véél te ingewikkeld.

Geef een reactie