ZAAK DEMMINK ‘TE INGEWIKKELD’ MAAR NIET VOOR PETER R. EN PEDO-CHAUFFEUR HANS BAKKER

PETER KEE VAN PAUW (& WITTEMAN) BEWIJST DE ZAAK-DEMMINK DE BESTE DIENST DENKBAAR DOOR DE TOTALE SMERIGE CORRUPTIE VAN ZIJN PROGRAMMA BLOOT TE LEGGEN * ZAAK DEMMINK ‘TE INGEWIKKELD’: HIJ BEDOELT A CHARGE * A DECHARGE IS DE ZAAK HELEMAAL NIET TE INGEWIKKELD EN WERD DE RODE LOPER UITGEROLD VOOR PETER R. DEMMINK ‘WIT TE WASSEN’

We kennen Peter Kee niet als de slimste journalist. We werkten samen met hem bij De Krant op Zondag. Als ik me goed kan herinneren was hij een sportjournalist. Hij bakte er helemaal niets van, maar op een of andere manier wist hij zich binnen te werken bij de VARA en groeide uit tot een van de invloedrijkste mensen in media-land die een hele dikke vinger in de pap kreeg wie er aan tafel mocht komen zitten bij Pauw & Witwasman. Maar recent heeft hij weer een laten zien hoe dom hij is door te zeggen dat de zaak-Demmink ’te ingewikkeld’ is. Dom omdat hij daarmee niet alleen toegeeft dat de zaak ‘bestaat’ -blijkbaar is het nu geen ‘complot’ meer- maar zichzelf ook op krankzinnige wijze tegenspreekt. Immers: Pauw & Witteman hebben wel degelijk aandacht aan de zaak besteed, a decharge natuurlijk (om Demmink wit te wassen). Dus de zaak is helemaal niet ’te ingewikkeld’! Wat ’te ingewikkeld’ is, is om de zaak a charge te behandelen en mensen aan tafel te halen die de zaak uitrollen en uitleggen. Het weerzinwekkende hierbij is natuurlijk dat Kee wordt betaald door Demmink. En vet ook. Dat maakt Kee mede-schuldig aan het verwoesten van de levens van talloze kinderen, net als Marcel Gelauff.

3 Replies to “ZAAK DEMMINK ‘TE INGEWIKKELD’ MAAR NIET VOOR PETER R. EN PEDO-CHAUFFEUR HANS BAKKER”

 1. Staatssecretaris van Justitie verkracht kinderen en zet onschuldige Koerd levenslang in Nederlandse gevangenis op last van Turkse regering.
  ++++++++++++
  Dat dit ingewikkeld is, dat is een leugen.
  Gewetenloze leugenaars maken nu eenmaal snel carrière in het roomse propaganda theater.

 2. De Dresden Affaire, die aan de basis staat van PB BV is ook niet ingewikkeld (à décharge dan):

  1. Er staat wel letterlijk in de wet, dat militairen vanaf de grond een vluchtelingenkamp overlopend van weerloze en uitgeputte vluchtelingen en zware oorlogsgewonden in bijzonder tragische omstandigheden, niet ijskoud gericht overhoop mogen schieten met mitrailleurs en bijv. handgranaten erin mogen gooien…..maar niet dat ze met zware bommenwerpers vanuit de statosfeer een goed als zodanig waarneembaar en door luchtverkenningen als zodanig bekend reusachtig overlopend vluchtelingenkamp, niet af mogen palen en vervolgens vol mogen plempen met 22,5 kiloton fosfor, napalm, honderden luchtmijnen van 4 en 10 ton, duizenden overbemeten vliegtuigbommen van alle soorten (bunkerbusters, clusterbommen, tijdbommen) en 600.000 staafbrandbommen uit een krankzinnig totaal aantal (in 3 verraderlijk op elkaar afgestemde golven) van 2650 zware Lancasters en “Vliegende Forten”.

  Dus dat laatste is geen oorlogsmisdrijf. Simpel.

  De geest van de wet is alleen van belang als een psychopaat daardoor ergens MEE WEG KAN KOMEN.

  Zo moeten wij niet zien dát Bernhard geheel vrijwillig lid is geworden van o.a. de NSDAP en dit verzwegen heeft, nee we moeten zijn goede bedoelingen erachter zien:

  Het was voor hem, in het door hem vermaledijde (!) Nazi-Duitsland, de enige mogelijkheid om bepaalde opleidingen te volgen en diploma’s te halen…..hetgeen bij nader onderzoek opleverde, dat het voor de genoemde opleidingen en diploma’s helemaal niet nodig was om lid van o.a. de NSDAP te zijn…….omdat die genoemde opleidingen ook niet bestonden.

  EINDE VAN ZOEK MENSEN

 3. Hij zal zeker dom zijn. Het lekker warm onder de paraplu die psychopaten verleidelijk voor je ophouden gaan zitten is kortzichtig.

  ‘You will be stabbed in the back sooner or later’

  ‘Pure evil’ lijkt zo mogelijk een grotere ‘dead inside’ naargeestig-cynische afkeer te hebben van meelopers dan van tegenstanders.

  ROKENDE PUINHOPEN EN LIJKENBERGEN zijn steevast het eindresultaat.

Geef een reactie