DEMMINK-PANIEK: ART. 12-ZAAK WEGGEHAALD BIJ HAAGSE HOF NA BERICHTGEVING OVER WABEKE; NU BIJ HOF DEN BOSCH

CHRIS KLOMP MELDT ONS ZOJUIST: ‘HELAAS, KAT! NIET HET HOF DEN HAAG MOET OORDELEN OVER DEMMINK MAAR HET HOF DEN BOSCH’ * HIEROP ANTWOORDDE IK: ‘DAN HAD JIJ HET DUS FOUT?’ * KLOMP: ‘NOPE. OM HAD HOF DEN HAAG GEVRAAGD. RECENT HEEFT HOF DEN HAAG HET ECHTER IN DEN BOSCH GELEGD OMDAT DIE IN EERSTE INSTANTIE ONDERZOEK NAAR DEMMINK BEVOLEN’.

Dat laatste is niet juist, want het was het Hof Arnhem-Leeuwarden dat de art 12-verzoekschriftprocedure honoreerde en het OM verplichtte de vervolging van Demmink ‘met voortvarendheid’ aan te pakken. Hieronder de handtekeningen onder de betreffende beschikking van de Arnhemse raadsheren waartussen we een bekende naam aantreffen:

demmink12

4 Replies to “DEMMINK-PANIEK: ART. 12-ZAAK WEGGEHAALD BIJ HAAGSE HOF NA BERICHTGEVING OVER WABEKE; NU BIJ HOF DEN BOSCH”

  1. Toevallig dat burgemeester van Aartsen van Den Haag eerst Burgemeester van Den Bosch was. Als er iets een corrupt justitie hol is dan is het Den Bosch wel. Via Kardinaal Simonis lopen de Demmink pedolijntjes ook naar Den Bosch. Van Aartsen heeft daar 20 jaar geleden alle niet rendabele hoeren huizen opgekocht om de waarde van de andere op te krikken. Als er 1 stad is waar overheidszwendel welig tiert dan is het Den Bosch.

  2. LAATSTE BERICHT CHRIS KLOMP:

    Nope. Arnhem heeft ‘als’ Den Bosch de zaak gedaan. Zoek maar op: GHDE:2014:61

    Of Arnhem of Den Bosch de zaak doet is natuurijk van ondergeschikt belang. Waar het om gaat is dat Den Haag/Wabeke de zaak NIET (meer) doet. Het is overigens alarmerend dat Klomp steeds meer de rol gaat vervullen die Peter R. de Vries speelde in de zaak-Vaatstra: die van voorlichter van Justitie. Het is niet Justitie zelf die dit bekend maakt, maar Klomp.

    1. Ja wat wil je als hij met het hoofd voorlichting justitie in hetzelfde twitterclubje zit. Het betekend ook dat justitie zelf zijn vingers daar niet aan durft te branden. Het is Klomp die dadelijk als hoer van de macht gruwelijk genaaid gaat worden.

Geef een reactie