DEN HAAG IS BABYLON, SODOM EN GOMORRA

BREAKING: ONDERSTAANDE ANALYSE OVER DE PEDO-PRAKTIJKEN EN DE CHANTAGE IN WASHINGTON DC IS EEN OP EEN VAN TOEPASSING OP DEN HAAG MAAR IN DEN HAAG IS HET ALLEMAAL NOG VEEL ERGER

5 Replies to “DEN HAAG IS BABYLON, SODOM EN GOMORRA”

  1. We horen tegenwoordig steeds vaker tijdens de reclameboodschappen dat veel banken net doen alsof ze “het nieuwe bankieren” hebben uitgevonden.

    De zoveelste leugen: het nergens door gedekte fiat-geld zèlf is tot het kwaadaardige imperium gekomen waar we nu allemaal mee te maken hebben. Imperia leven altijd van het gappen bij buren die ze met geweld aankunnen. Verwisselen van bank maakt je financiële situatie er dus echt niet beter op.

  2. Het is inmiddels wel duidelijk wat hier speelt. Steeds opnieuw wordt er (nà de verkiezingen!) door “handig” formeren een kabinet samengesteld uit organisatiecriminelen. Uit landverraders die het nederlandse volk niet vertegenwoordigen maar hun criminele bovenmeesters: de bankiers. Dit blijkt wel uit het feit dat met de tientallen miljarden aan bijeengeharkt gemeenschaspsgeld (de zogeheten “hulppaketten” voor die luie grieken, Italianen, Spanjaarden, Portugezen) slechts de rente op de staatsleningen van deze landen wordt betaald. Het geld vloeit dus rechtstreeks in de zakken van de institutionele beleggers. En dat zijn de bankiers. Ook blijkt dit duidelijk uit de omstandigheid dat we onze politici nà hun politieke carrière vaak terugvinden in mooie (dat zijn dikbetaalde) baantjes bij de banken.

    Geen mens in dit land te vinden die vraagt wat Mark Rutte nu eigenlijk het recht geeft om dat deel van de bevolking dat een wezenlijke bijdrage levert aan onze landseconomie uit te plunderen om criminele bankiers overeind te houden.

    Vele decennia van zorgvuldig kiezen heeft ons tot hier gebracht. Het bedrog van onze “volksvertegenwoordigers en hun “kwaliteitsmedia” is compleet. Onze kabinetsleden zijn erger dan “gewone” misdadigers daar zij ook een enorme schade hebben aangericht in de verhoudingen tussen de burgers en de overheid: mèèr dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat tegenwoordig uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel.

    Die socialist, die democraat, liberaal, communist….die hebben nooit bestaan. We zijn gewoon ontzettend voor de gek gehouden!

Geef een reactie