DIT MOET HET EINDE ZIJN VAN AMNESTY INTERNATIONAL -WEER EEN MICHA-VIJAND DOWN

‘MENSENRECHTENORGANISATIE’ LAAT ZICH JAAR IN JAAR UIT BETALEN DOOR GEORGE SOROS -EEN VAN DE GROOTSTE MISDADIGERS UIT DE GESCHIEDENIS EN EEN VEROORDEELDE CRIMINEEL DIE NIET ALLEEN DE VS MAAR NU OOK NEDERLAND IN EEN CHAOS WIL STORTEN * IEDEREEN BIJ AMNESTY GOOIT DE HOORN OP DE HAAK

[wp_ad_camp_1]

Lees hier onze Amnesty-files, weer super-onthullend en groundbreaking. Het is toch wel HEEL veelzeggend dat de decadente club van subsidie-vreters down gaat ongeveer precies een maand nadat het een video liet verwijderen van Micha’s YouTube-kanaal waarin ze werden exposed als onderdeel van de wereldwijde pedo-netwerken. Ook Chris Klomp meende als een nazi-censor Micha ‘op zwart’ te moeten zetten en kijk eens wat er met onze Chris aan de hand is… Het punt is gewoon dat het toevlucht nemen tot dergelijk censuur-geweld niet alleen blijkt geeft van paniek, maar ook van schuld. Het is einde Amnesty. En einde Mabel, for that matter.

7 Replies to “DIT MOET HET EINDE ZIJN VAN AMNESTY INTERNATIONAL -WEER EEN MICHA-VIJAND DOWN”

  1. Als je je zaken goed geregeld hebt betaal je sowieso bijna geen belasting. Of je nu direct geld aan amnesty international geld geeft of Rutte doet het voor je dat maakt toch niets uit. Daarom is het belasting vrij. Kijk ook maar eens naar de goede doelen van de postcodeloterij. Zowel de Nederlandse staat, Gerorge Soros als de postcode loterij gaven geld aan de Clinton foundation. Alle grote goede doelen zijn keiharde politieke instrumenten om ons het leven zuur te maken. Was het maar gewone zwendel dan was er nog niet zoveel aan de hand.

 1. hoezo is annesty een vijand ???
  omdat ze niet mee gingen in je zielige verhaaltje??

  overigens lijkt me dat je pas van DOWN kan spreken als deze club totaal geen inkomsten meer heeft, mensen de laan uitstuurt panden verkoopt en dergelijke.

  Schijnbaar is Kat al blij met een speldeprikje, en haast zich om dat op zijn conto te schrijven zoals wel vaker het geval is.

  En als Kat enige tegenslag krijgt van een of ander organisatie ………… dan heeft het gelijk met een of ander pedo network te maken, misschien zijn er nog mensen die daar in trappen …………..

 2. Soros en jij zijn dus eigenlijk collega’s begrijp ik. Allebei veroordeelde criminelen.

  Alleen is hij een winner en jij een volslagen loser.

  Lekker blijven brallen en tieren en te laf zijn om naar Nederland te komen zielig Katje!

  1. Het grote verschil is wel dat Micha het niet van jou centen doet en Amnesty met zijn subsidie wel. Lekker je ziekenverzekering omhoog hoorde ik. Ook al je vakantiegeld gekort. Pensioen ook binnenkort pleite. Ik wordt er al depressief van als ik er aan denk. Gelukkig heb ik hier een remedie voor gevonden. Ik vanavond maar weer eens 300 liter diesel verstoken om 3 kreeften te vangen en dan ben ik alles weer vergeten.

Geef een reactie