DOORBRAAK: MSM BERICHT VOOR HET EERST OVER ‘SQUADS’ DIE JOURNALISTEN VERMOORDEN

MICHA: ‘OOK DE NEDERLANDSE REGERING WERKT MET MOORDCOMMANDO’S VOOR ONDERMEER JOURNALISTEN. WIJ NOEMEN DIE DE ‘DEMMINK SQUADS’ * WERKELIJK ALLES WAAROVER MICHA BERICHT WORDT UITEINDELIJK BEWAARHEID * SLAGEN HET KABINET-RUTTE EN DE EU ERIN MICHA TE ‘SQUATTEN’ VOORDAT DE BEWIJZEN VOOR DE DEMMINK-SQUADS OP TAFEL LIGGEN? * WAAROM WERD MICHA ‘GEROYEERD’ DOOR DE NVJ? * GOOGLE ‘DEMMINK-SQUADS‘: BIJNA 10.000 RESULTS

Kenners van deze site zijn bekend met Micha’s hypothese dat Badr Hari de leider is/was van de D-squads. Hij vermoordde Els Borst. Dit concluderen we ondermeer op basis van de identieke moord-methode die werd toegepast op Borst en Koen Everink. Wij schreven daarover:’het zijn twee schilderijen met dezelfde handtekening’. Everink moest worden vermoord omdat hij onderzoek deed naar zijn bijna-moordenaar Badr Hari en de waarheid over hem ontdekte. Hiermee is ook de complete operette rond de ’tenniscoach’ verklaard alsmede de krankzinnige wijze waarop Justitie Hari in bescherming nam. Dit alles werd ‘gemanaged’ door de totaal corrupte en voor Demmink werkende advocate Benedicte Ficq die door Justitie aan Hari werd gekoppeld. Meer info via onze Everink-files.

5 Replies to “DOORBRAAK: MSM BERICHT VOOR HET EERST OVER ‘SQUADS’ DIE JOURNALISTEN VERMOORDEN”

 1. Ik zie in dit filmpje niks ‘duidelijk gemaakt’ of ‘aangetoond’ worden. Squads zijn squads, moet die arme Micha gedacht hebben, dus als er een keer een journalist door een groepje mensen wordt vermoord is dat ‘dus’ door de Demmink squads gebeurd.
  Dat Demmink blijkbaar ook al zijn invloeden in Saudi Arabië laat gelden was wel nieuw, daar had ik onze kwaliteitsjournalist nog nooit eerder over horen berichten.

  Maar, vermakelijk is dit filmpje met Kat’s orgastische verhaal uiteindelijk wel!

 2. Als je bedenkt dat alle hoerlitiek op deze kloot bij de gratie van een criminele geweldsmonopolie gelegaliseerd boven de ‘wet’ wordt uitgevreten, dan vind ik dit stukje van je vandaag bijna aandoenlijk gehersenspoeld geventileerd hoor Kat. Waarom denk je anders dat wegens zoveel machtsmisbruik vandaag aan de dag het gepeupel steeds strakker aangelijnd bij de kloten moet worden gehouden?! ❂IK DONEER HIERBIJ❂

 3. Die 10.000 berichten zijn wel te verklaren met de hoeveelheid verdachtmakingen die u al jaren de wereld in slingert.

  En wat die ‘msm’ betreft: Die schrijven al jaren over ‘squads’, maar dan vanuit Rusland. En laat dat nou een groep waar ú niet over schrijft.

   1. Dat doen ze in meerdere landen.

    Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent al zo lang bezig, dan zijn ze ofwel te bang voor u ofwel u stelt in hun ogen veel te weinig voor om zoveel aandacht aan te besteden.

Geef een reactie