8 Replies to “MICHA RICHT ZICH TOT ZIJN ZOON MARIUS, LID VAN HET KABINET VAN FRANS TIMMERMANS”

  1. Mijn Heer. Wat een sneue ellende voor een zoon om zo’n gedrocht als vader te hebben! Knap van die jongen/man om zijn eigen carrière, ondanks dit vod van een vader, toch in gang te zetten. Ik wens hem succes en de kracht om debiel Micha Kat voor de rest van zijn leven totaal te negeren.

  2. Hoort er bij een functie op een dergelijke post eigenlijk geen pre-employment onderzoek op niveau 3, waarin ook familieachtergrond grondig wordt gescand? Dan is het toch wel opmerkelijk te noemen dat je met deze malloot als vader toegang tot de Europese burelen wordt verschaft. Het is nu wachten op het fiasco dat Micha rare dingen gaat doen en Timmermans door de acties van ‘een familielid van iemand uit zijn kabinet’ weer eens een keer wat uit te leggen heeft…

  3. Wat een briljante zet van de kinderverkrachtende en baby’s aan stukken snijdende pedo-elite, om gewoon de zoon van zo’n kwaliteitsjournalist als jij in de gelederen op te nemen. Wat zullen jullie als vader en zoon trots zijn op elkaar!

    Alleen, nou jij er voordeel uit denkt te kunnen halen praat je opeens heel anders over de satanische NWO-Nazi Frans Timmermans; nu vraag je opeens aan je zoon om hem namens jou de hielen te gaan likken. Een beetje inconsequent, nietwaar?

    En trouwens; was de EU niet down dankzij jouw toedoen, meerdere malen? Dan heeft het toch weinig zin om daar nog te proberen iets voor elkaar te boksen, of mis ik nou iets?

Geef een reactie