EEN GEBED VAN MICHA FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS

LAATSTE NIEUWS: MICHA KRIJGT ZOJUIST EEN EMAIL VAN THIJS STAPEL DAT HIJ DE MICHA-CLAIM HEEFT GEWONNEN. WESTENBERG KRIJGT NOG WEL TOT 30 JANUARI DE TIJD TEGENBEWIJS TE LEVEREN. SLAAGT HIJ DAAR NIET IN, ZAL HET HOF DE CLAIM VAN MICHA MOETEN TOEWIJZEN DIE THANS STAAT OP 1 MILJOEN

10 Replies to “EEN GEBED VAN MICHA FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS”

 1. Ik bid ook, maar dan voor jouw laptop. Zo te horen gaat het daarmee helemaal mis, het lijkt wel of hij gaat opstijgen, zo gaat die fan tekeer. Je zou het best even met dat ding naar de computershop kunnen gaan om even te laten doorblazen. Waarschijnlijk zit het daarbinnen helemaal volgestoft vanwege die muffe hostels waarin je bivakkeert. Het zou toch jammer zijn als we jouw filmpjes zouden moeten missen omdat je putertje uitfikt, zo precies in je religieuze periode.

  Waarom zou je trouwens nog bedelen om steun? Nu de zilvervloot komt binnenvaren in de vorm van de gewonnen michaclaim wordt het juist tijd dat JIJ eens gaat uitdelen in plaats van schooien. Of is dat de macht der gewoonte?

  Dus… wanneer kunnen mensen hun aandeel van de claim van jou verwachten?

 2. In Venezuela heeft ene Oscar Pérez, vermoedelijk ten einde raad met de krankzinnigheden van de ge-usurpeerde overheidsadministratie, een helicopter genomen en is van daaruit het perverse hooggerechtshof gaan bestoken met granaten:

  http://www.bbc.com/news/world-latin-america-42695537

  Hiervoor heeft hij kennelijk zijn leven gegeven.

  Prijzenswaardig, maar niet zo effectief als het invoeren van een verplichte psychopatentest om fundamenteel liegende narcisten/psychopaten (als Prins Bernhard) bijtijds in de kladden te kunnen grijpen, voordat ze, ANTI-sociaal, groot onheil kunnen gaan aanrichten (zoals we in o.a. Venezuela zien).

 3. Hier iets waaruit je de ‘mindset’ van de -als een monoliet acterende- ‘adapted compensated psychopath’ t.o.v. (in hun fundamenteel gestoorde opinie) ‘gullible fools’ enigermate kunt aflezen:

  http://boinnk.nl/156015/the-secret-covenant-of-the-illuminati/

  Uiteraard hebben deze diep gestoorden helemaal geen convenant nodig en werkt hun psychopathisch aangestuurde brein gewoon fundamenteel zo.

  We moeten begrijpen, dat het hier om een relatief beperkt aantal “totale diep-krankzinnigen” gaat, zelf uiteraard zonder ook maar enig besef van ziekte of afwijking zoals bij de (immers: onprettige verandering van staat veroorzakende) Australische griep.

 4. Gefeliciteerd MK. Het zij je van harte gegund. ‘Pure evil’ (dat zelf typisch abnormaal belonings- en geldgericht is), zal nu wel gaan beweren, dat je uitsluitend achter geld aanpeddelt.

  Bovendien zal men aan de hoogte van het bedrag gaan frutselen, dan komen er belastingen en moeilijkheden met de inning (ondanks rechterlijke uitspraak….).

  Eerdere zaken van klokkenluiders geven bijv. aan dat afspraken ijskoud niet worden nageleefd (belastingvrij = toch ijskoud belasting gaan heffen enz. enz. enz.).

  Met narcisten/psychopaten die de overheidsadministratie hebben geusurpeerd, ben je mooi klaar……

Geef een reactie