EEN NIEUW HOOGTEPUNT IN HET CORONA-HORROR-SCENARIO: VANAVOND STEEKT KONING WILLEM HET VOLK EEN ‘HART ONDER DE RIEM’

GAAT DE KONING OOK DE TOTAL LOCKDOWN AANKONDIGEN WAARMEE HIJ DUS MET ENKELE WOORDEN ZIJN COMPLETE VOLK VAN 17 MILJOEN MENSEN DE VRIJHEID ONTNEEMT? * KONING WILLEM: ‘NATUURLIJK, JULLIE ZIJN ALLEMAAL ONTZETTEND ZIELIG EN ONS GEZIN LEEFT 24/7 MET JULLIE MEE, MAAR WAAR HET NU OM GAAT IS DAT JULLIE JE NIET VERZETTEN EN GEDWEE ALLE ORDERS OPVOLGEN’ * ‘WIE DAT NIET DOET, ZAL HELAAS MOETEN WORDEN OPGEOFFERD IN HET BELANG VAN ONS VOLK EN VADERLAND’ * ‘WE HEBBEN DE DEMOCRATIE EN DE RECHTSTAAT HELAAS TIJDELIJK MOETEN STOPZETTEN’

Willem-Alexander is niet de eerste vorst die het volk toespreekt. Onder anderen koning Filip van België, koning Harald van Noorwegen en koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk hebben de bevolking eerder deze week al een hart onder de riem gestoken. Ze riepen op tot solidariteit en vriendelijkheid in deze onzekere tijden. De coronacrisis raakt ook het koninklijk gezin. Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters doen aan social distancing, sinds ook in de Oostenrijkse gemeente Lech coronabesmettingen zijn vastgesteld. De koninklijke familie was eind februari op vakantie in het skioord. Het gezin houdt in ieder geval tot en met 21 maart afstand van anderen.

Eén reactie op “EEN NIEUW HOOGTEPUNT IN HET CORONA-HORROR-SCENARIO: VANAVOND STEEKT KONING WILLEM HET VOLK EEN ‘HART ONDER DE RIEM’”

  1. Deze usurpatoris geen vorst uit de lijn van Charlemagne. Alleen voor die pragmatische volkse typjes die (uitsluitend) voor psychopatisch crimineel geweld buigen!

    Dit is (zou hij inderdaad van de mannelijke lijn van Willem van Nassau/Oranje stammen….quod non) een psychopatische toneelspeler van boeren afkomst.

Geef een reactie