ER IS GEEN WEG MEER TERUG VOOR DE CRIMINELE RECHTSTAAT…. OM DE CORRUPTE RECHTER TE BESCHERMEN MOETEN STEEDS MEER CORRUPTE RECHTERS WORDEN INGEZET

KOMT ALLEN WOENSDAG OM 9:30 NAAR DE RECHTBANK IN UTRECHT OM GETUIGE TE ZIJN VAN DE TOTALE COLLAPSE VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT * WAT DOET THIJS STAPEL? VOERT HIJ DE OPDRACHTEN VAN MICHA UIT? * HOEVEEL GELD KREEG RECHTER ZUURMOND VAN DE GROEP-DEMMINK EN PELS RIJCKEN? * DIT ALLES IS NOG NOOIT VERTOOND EN U KUNT ER GRATIS GETUIGE VAN ZIJN!

10 Replies to “ER IS GEEN WEG MEER TERUG VOOR DE CRIMINELE RECHTSTAAT…. OM DE CORRUPTE RECHTER TE BESCHERMEN MOETEN STEEDS MEER CORRUPTE RECHTERS WORDEN INGEZET”

 1. Nog nooit vertoond? U blaast de boel wel weer behoorlijk op. In bepaalde rangen delen mensen hun expertise en krijgen daar al dan niet een vergoeding voor. Ik geef toe, dat is in het geval van rechters bijzonder maar anderzijds is het ook goed. Het maakt de ‘ivoren toren’ wat minder ivoren.
  Maar dat is mijn bescheiden mening.

  Ik zou trouwens maar eens zuinig zijn op mijn advocaat als ik u was. Op den duur weigeren ze u allemaal. En dan wil zelfs een pas afgestudeerde u niet meer helpen, ook al is dat diens wettelijke plicht.

  Daarnaast moet u niet vergeten dat Stapel u wel aan een ‘overwinning’ heeft geholpen door zijn eigen koers te varen en zelfs nadat u hem publiekelijk de wind van voren (en achteren) had gegeven u nog verdedigt. Dat kan voor het geld zijn, maar anderzijds: voor u 10 anderen die niet op hem lopen te fitten.

 2. Dus inderdaad: Voor psychopaten is MK een ‘gullible fool’ of ‘Untermensch’ en dan eentje die lastig wordt en nóg lastiger zou kunnen worden als hij op enige manier erkend wordt in iets, want alle normale (!) mensen zijn voor zich in feite (in “democratische rechtsstaat” Prins Bernhard BV -contradictio in terminis…..alweer-
  goed verholen onder een ‘mask of sanity’) “übermenschlich’ voelende psychopaten: ‘gullible fools’ = rijp voor de vuilnisbelt.

 3. Hoe kan ik nu al jarenlang met een psychopaat hebben samengewerkt en hebben meegewerkt om het psychopathisch kaartenhuis van een SS hoogverrader op te bouwen.

  Wie ben ik dan eigenlijk?

  Dit kan en mag niet waar zijn!

  Van die dingen gaan allemaal spelen, bij eigenlijk normale mensen die dachten goed bezig te zijn, maar die psychopathie nooit hebben ingecalculeerd……..

  Psychopaten weten dat als geen ander….en maken er misbruik van!

 4. Voor de Rechterlijke Macht geldt, behalve dat het percentage psychopaten er aanmerkelijk hoger zal zijn dan gemiddeld onder de bevolking, dat charmante, biologerende populaire collega’s, niet snel als psychopaat gezien zullen worden.

  Het volgende principe (bekend bij- en uitgebuit door psychopaten) komt daarbij ook indringend en hardnekkig om de hoek kijken:

  The masses are perfectly happy floating in their sea of lies. Learning the truth makes them feel like fools.

 5. De criminele rechtsstaat…..over contradictio in terminis gesproken…..
  ————–
  Psychopaths dream of a “happy” and “just” world where their depraved worldview is accepted as reality. They seek, BY ANY (!) MEANS NECESSARY, to achieve *positions in government* where their dreams can be brought to fruition……..

  Prins Bernhard BV is een aldus volledig “geslaagde”/voltooide/’full blown’ psychopathocratie als extreem griezelige (normaliter onnodige) vazalstaat van de USA/GB psychopathische ‘deep state’.

 6. Laat mij raden: als je een beetje geluk hebt, staat Nico van den Zwam hijgend en buiten adem te filmen en te pruttelen voor de rechtbank. Voor de rest zal er niemand zijn. De pers zal er ook geen interesse voor hebben. Kortom: kansloze zaak. Alleen Stapel (die je ooit nog een claim van 50.000 euro in het vooruitzicht stelde omdat hij corrupt zou zijn en in dienst van de Staat) is gebaat bij dit soort non-rechtszaken.

  1. Je hebt iets gemist: zelfs Van den Ham is inmiddels zwaar gebrouilleerd met Kat. Die zo te zien alleen nog de volkomen mesjokke Stoute Revolutionair aan zijn zij heeft.

 7. OM DE CORRUPTE RECHTER TE BESCHERMEN MOETEN STEEDS MEER CORRUPTE RECHTERS WORDEN INGEZET
  ———————
  Met moord is het precies hetzelfde. Het lijkt wel Shakespeares “MacBeth”. Om de ene moord af te dekken, moeten er steeds meer moorden gepleegd worden.

  “Gelukkig” hebben psychopaten daar niet de minste moeite mee, en gaan ze moeiteloos (!) tot mijlenver over de rode lijn door (’s avonds als psychiater of rechter favabonen met witte biefstuk en een lekkere Chianti…en dan rustig slapen…..dat idee) waar niet dusdanig kern-gestoorde criminelen het bijltje er allang bij neergegooid zouden hebben……..

Geef een reactie