ERIC DONK VORMT THANS HET GROOTSTE GEVAAR BINNEN DE ALTERNATIEVE MEDIA

TON HOFSTEDE, BOUDINE EN ANDEREN MAKEN ZICH NIET ALLEEN COMPLEET ONGELOOFWAARDIG DOOR DONK TE BLIJVEN STEUNEN, ZE LADEN OOK HET SMERIGE ODIUM OP ZICH VAN DUBBELSPEL * ERIC DONK ‘EERT’ DE OVERLEDEN SIETZE PLANTING DOOR DE AAN HEM GEWIJDE SERIE OP ZWART TE ZETTEN EN TEGELIJKERTIJD EEN ‘CONDOLEANCE-REGISTER’ TE OPENEN * DONK BEZORGT MICHA AL BIJNA 10 JAAR LANG ENORME SCHADE EN ADVOCATEN WEIGEREN TEGEN HEM OP TE TREDEN * NO FURTHER QUESTIONS

Eric Donk heeft zich diep ingevroten in het Baybasin-kamp en dat is er waarschijnlijk de reden van dat met name Ton Hofstede hem blijft steunen. Sterker: toen ik Hofstede vroeg opelijk afstand te nemen van Donk nam hij in plaats daarvan openlijk afstand van mij! Een paar maanden daarvoor noemde hij mij nog ‘zijn vriend’. Lekkere vrienden die niet jouw kant kiezen, maar die van de figuur die al bijna tien jaar lang en niets en niemand ontziende campagne voert mij kapot te maken, iedereen tegen mij opzett en tegelijkertijd steeds openlijker flirt met het Demmink-kamp! Maar hij heeft toch een mooi filmpje gemaakt met Yvonne Keuls? Klopt. Ik heb daar ook geen glasheldere verklaring voor. Het zou kunnen dat hij beseft dat hij af en toe ook iets a charge moet doen om geloofwaardig te blijven binnen de alternatieve media. Ik ben bang dat het voor Hofstede en Boudine inmiddels een soort ‘principe-kwestie’ is geworden ‘niet te buigen voor de druk van Micha’ en daarom Donk te blijven steunen, al ontkennen beiden heftig dat ze dat doen. Helaas is het tegendeel het geval. Ze dienen nu royaal en openlijk afstand te nemen van deze weerzinwekkende figuur.

Eén reactie op “ERIC DONK VORMT THANS HET GROOTSTE GEVAAR BINNEN DE ALTERNATIEVE MEDIA”

  1. Het plotterwereldje is inmiddels afgezakt tot een paar trieste losers zonder werk dan wel vaste verblijfplaats die op het internet vooral elkaar voor rotte vis uitkafferen.
    Geestig is hun vaste overtuiging dat de Staat mensen betaalt om deze stakkers te bestrijden.

Geef een reactie