EURLINGS THE MORNING AFTER: TELEGRAAF GEEFT HOMOFILIE EURLINGS MIN OF MEER TOE

WEERZINWEKKEND OCHTENDBLAD DOET POGING TOT DEMONISERING VAN DE MISHANDELDE TESSA ROLINK * IN ARTIKEL VAN VANOCHTEND WORDT DE CHANTAGE-THEORIE MIN OF MEER BEVESTIGD * TELEGRAAF LIEGT OOK WEER OVER DE ‘RELATIE’ VAN EURLINGS MET DE DOOR JACK DE VRIES ‘GEREGELDE’ WENDY DUBBELD DIE DEZE RELATIE TEGEN QUOTE EXPLICIET HEEFT ONTKEND * UIT DIT STUK BLIJKT DAT EURLINGS OOK NOG PARANOIDE IS

[wp_ad_camp_1]

Quote: Een van de dames aan wie de bourgondiër gekoppeld werd, is de Wageningse presentatrice Wendy Dubbeld. Zij is niet de persoon die de aanklacht heeft ingediend, zo zegt zij tegen Quote. ‘Ik heb hier niets mee te maken, en heb ook nooit een relatie gehad met de heer Eurlings. Dat heb ik eerder al laten weten.’ De Telegraaf: Model Tessa, bekend van covers van bladen als Marie-Claire, heeft haar roots in de chique omgeving van Bloemendaal en Santpoort. Ze leerde Camiel kennen op een van de hippe terrassen in Amsterdam-Zuid. Onbewust hielp zij Camiel zijn verdriet om Wendy Dubbeld te vergeten. Van zijn relatie met dit fotomodel had Camiel zich veel meer voorgesteld. Dit geeft maar weer eens aan hoe totaal ziek De Telegraaf bezig is om de ‘elite’ te beschermen. Dat wordt nog duidelijker in de volgende passage uit een artikel van vanochtend: Tessa Rolink weigerde gisteren elk commentaar. Maar bronnen uit haar omgeving weten met zekerheid te vertellen dat zij ook grote problemen maakte met een vorige ex, toen aan die liefde een einde kwam. ‘Dat was een vermogende buitenlander en hem heeft zij het leven nog lang zuur heeft gemaakt. Uit frustratie, niet om geld. Ze komt zelf uit een redelijk vermogende familie. Ik kan me ook herinneren dat zij na de breuk over Camiel zei: ‘ik maak hem helemaal kapot.”. Maar het belangrijkste is toch wel dat de druk op het ware verhaal rond Eurlings -homofilie en pedofilie- nu zo groot aan het worden is, dat zelfs De Telegraaf er niet meer onheem kan: Zij hoopt dat Camiel wordt gestraft en hulp zal zoeken, zodat geen nieuwe slachtoffers meer vallen. In kleine kring voegde Tessa daaraan toe dat de vlam in de pan sloeg toen zij Camiel die middag vroeg of hij ‘eigenlijk niet gewoon op mannen viel.’ Als je als reactie op zo’n vraag erop gaat rammen, tsja, dan heb je een groot probleem, nog los van het feit dat je je homoseksualiteit daar natuurlijk mee bevestigt. De vraag is: WAAROM moet Eurlings zijn homo-zijn op zo’n hysteriche wijze ontkennen? WAAROM moet hij tegen alle klippen op een leugenachtig hetero-leven leiden -het lijkt verdomme wel de jaren vijftig! Wij weten het antwoord. Hier volgt het complete artikel uit De Telegraaf van vanochtend:

Zijn innige wens met de vrouw van zijn dromen een gezin te stichten, lijkt Camiel Eurlings (42) opnieuw in grote problemen te brengen. Dat is in elk geval hoe zijn directe omgeving aankijkt tegen de zeer ernstige beschuldigingen van Eurlings ex-vriendin Tessa Rolink aan zijn adres.

Eind december deed zij aangifte wegens zware mishandeling tegen de voormalig KLM-baas. Die zou haar ‘heftig en langdurig’ hebben mishandeld, zodat zij naar eigen zeggen ‘een hersenschudding, een gebroken elleboog, uitgescheurde oorbelgaatjes en kneuzingen en bloeduitstortingen over mijn hele lichaam opliep.’ Dit alles, volgens Tessa tegen een vriend, ‘nog naast alle psychische gevolgen.’

Psychische gevolgen die ervoor zorgden dat zij, hoewel het incident vorig jaar al op een julidag zou hebben plaatsgevonden, pas in december alle moed bijeen geraapt had om Eurlings bij de politie aan te klagen.

Een zegsvrouwe van de politie bevestigde gisteren tegenover deze krant de ‘aangifte door een 33-jarige vrouw tegen een 42-jarige man uit Limburg. De mishandeling zou in juli zijn gebeurd. Het onderzoek loopt nog.’

Dat Tessa zolang heeft gewacht, zou ook te maken hebben met de verwachte media-aandacht rond haar bekende ex-vriend, waarvan zij bang was die niet aan te kunnen. Na verloop van tijd besloot zij toch naar de politie te gaan, omdat volgens haar elke vrouwenmishandelaar gestraft dient te worden. Vrienden liet zij weten dat de aangifte zelfs louterend had gewerkt.

Zij hoopt dat Camiel wordt gestraft en hulp zal zoeken, zodat geen nieuwe slachtoffers meer vallen. In kleine kring voegde Tessa daaraan toe dat de vlam in de pan sloeg toen zij Camiel die middag vroeg of hij ‘eigenlijk niet gewoon op mannen viel.’

Model Tessa, bekend van covers van bladen als Marie-Claire, heeft haar roots in de chique omgeving van Bloemendaal en Santpoort. Ze leerde Camiel kennen op een van de hippe terrassen in Amsterdam-Zuid. Onbewust hielp zij Camiel zijn verdriet om Wendy Dubbeld te vergeten. Van zijn relatie met dit fotomodel had Camiel zich veel meer voorgesteld.

Het openlijk te volgen privéleven van hun president-directeur viel volstrekt verkeerd bij de KLM-top die van mening was dat Eurlings te veel zichtbaar was in ‘de bladen’ en veel te weinig op de werkvloer. Met prins Maurits, prinses Marilène en Wendy stond hij in Cannes zelfs op de rode loper bij het Filmfestival. Met Tessa deed hij aanmerkelijk rustiger aan, maar toen was het al te laat. Het paar werd nog wel gezien in Valkenburg, waar zij werd voorgesteld aan Camiels familie, onder wie zijn vader die daar burgemeester is. Opnieuw spraken daar hoge verwachtingen uit, maar eindigde de relatie na een paar maanden.

Tessa Rolink weigerde gisteren elk commentaar. Maar bronnen uit haar omgeving weten met zekerheid te vertellen dat zij ook grote problemen maakte met een vorige ex, toen aan die liefde een einde kwam. ‘Dat was een vermogende buitenlander en hem heeft zij het leven nog lang zuur heeft gemaakt. Uit frustratie, niet om geld. Ze komt zelf uit een redelijk vermogende familie. Ik kan me ook herinneren dat zij na de breuk over Camiel zei: ‘ik maak hem helemaal kapot.’’

Camiel Eurlings en zijn raadsman, advocaat Geert-Jan Knoops, kiezen er tot nu voor te zwijgen over de hele kwestie.

De sporen van het vermeende geweld zijn bij Tessa niet uitgewist. Strijdlustig tegen een ingewijde: ‘de foto’s van mijn verwondingen zitten in het politiedossier.’

2 Replies to “EURLINGS THE MORNING AFTER: TELEGRAAF GEEFT HOMOFILIE EURLINGS MIN OF MEER TOE”

  1. Als ridder van het heilige graf van Jeruzalem, je weet wel waar die Zionisten wonen, ben je onschendbaar lijkt me. Dus zal wel vormfoutje worden of al genoeg gestraft door de media of gewoon geen gevolgen, gewoon omdat het kan. Dat genoeg gestraft door de media argument betekent dat bekende Nederlanders op voorhand minder straf krijgen, dat alleen al geeft aan het het een krankzinnig argument is.

  2. Veel erger is natuurlijk, dat bourgondische Camiel, net zoals alle ministers van V&W sedert 1945, zich ruimhartig medeplichtig maakt aan de ijskoud geplande, proactieve gruwelmoord op immens vluchtelingenkamp/openlucht -lazaret Dresden.

    Ook de NOS is weer lekker bezig vanochtend! Bellingcat weet het nu helemaal zeker: Poetin is verantwoordelijk voor MH17 (net zoals psychopaat Churchill voor “Dresden” dus, maar dat kleinigheidje wordt even vergeten te vermelden).

    Amnesty International heeft problemen met de VN. Niet omdat die organisatie vnl. (onder dekmantel van onherstelbaar disfunctioneren van de Volkenbond) is opgericht om beter met geallieerde oorlogsmisdrijven te kunnen wegkomen (geen mandaat vóór de oprichting), nee hoor:
    Omdat de VN overal wordt tegengewerkt en daarom eigenlijk zou disfunctioneren, haast ’the League of Nations way’. Resteert secuur dat de VN, helaas, helaas, geen mandaat heeft om naar aangelegenheden van vóór zijn oprichting te zien. Een frisse gezonde toestand.

Geef een reactie