EXTRA EN BREAKING: NOG MEER PROVOCATIES VAN DE DEMMINK-MAFIA! DRIE DAGEN VOOR HET ARREST VAN ABBINK BLIJKT DAT…

…DE DOOR MICHA EXPOSTE EN DOOR DE OUDERLING ‘GEREDDE’ CRIMINELE EX-RECHTER WESTENBERG ZIJN ZAKKEN LOOPT TE VULLEN ALS… OPLEIDER VAN ADVOCATEN * DIT IS DE SUBLIMALE BOODSCHAP AAN MICHA: WE GAAN JE HELEMAAL KAPOT MAKEN! * EN DAAR KOMT DAN NOG EENS BOVENOP DAT DE MICHA-CLAIM TEGEN WESTENBERG NIET WORDT BEHANDELD DOOR JUSTITIE * ‘WE VEGEN ONZE PEDO-RETEN AF MET DE MICHA-CLAIM NET ALS ABBINK ZIJN REET AFVEEGT MET DE PERSRICHTLIJN!’

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “EXTRA EN BREAKING: NOG MEER PROVOCATIES VAN DE DEMMINK-MAFIA! DRIE DAGEN VOOR HET ARREST VAN ABBINK BLIJKT DAT…”

 1. Interessant is, dat je ook bij Hitlers aanvoerder van het zesde leger bij Stalingrad deze impotent aandoende, bij sommige héél gevoeligen wellicht kippenvel veroorzakende “verzeepte poppenkop” aantrof.
  Terwijl deze Von Paulus eerder wel heel minutieus en logisch het hele aanvalsplan voor Operatie Barbarossa (de aanval op de Sovjet Unie) had uitgewerkt, tot groot genoegen van Hitler.
  Hetgeen maar weer aangeeft, dat logisch intelligente psychopaten, abnormaal energiek, enorm gestoorde en levensbedreigende projecten bedenken en uitwerken.

 2. Aan zijn gedrag (w.o. het “onverwoestbaar” schaamteloos zich aanbemoeien tegen/doorhakken op de omgeving e.d.) en aan de (toch enigszins typisch….: bij o.a. Churchill, Demmink, Donner, en Van Delden zie je het ook) “verzeepte poppenkop” van deze Westenberg te zien, zou het inderdaad wel eens bingo! kunnen zijn.

  Dan moet de moordrobot bijv. op weg naar die advocatenopleiding door een verzetsgroep opgepakt worden, keurig doch verplicht getest (psychopaten krijgen meetbaar geen enkele verhoging van de polsslag als ze een wapen onder de neus krijgen geduwd en worden afgevoerd, al zullen ze dat evt. jengelend wel suggereren), en indien bingo! UITGENOMEN (als het uitschakelen van een dolgedraaide vleeshakmachine in mensengedaante) in het ECHTE algemeen (staats) belang.

 3. Subliminaal

  Hier mij reactie aangaande de aanpak nogmaals. Bedenk PB BV is een psychopathocratie en geen legale overheid:

  De juiste aanpak is: Georganiseerde gewapende verzetsgroepen, die deze (door deskundigen van psychopathie verdachte) figuren met legitieme geweldsaanwending van hun bed lichten om ze verplicht een moderne, door hen zoals dr. Martha Stout stelt niet te saboteren, psychopatentest te laten ondergaan.
  Indien bingo: UITNEMEN zoals je een dolgedraaide vleeshakmachine uitzet.

  Bij oude culturen werden ze onder rouw-/dodenzang op een brandende houten kano de zee opgeduwd. Beseffend dat het puur boosaardig mechanisch orerende paardenkadaver nooit het leven heeft ontvangen en gezien.

  Wij lijken dat diepe inzicht helemaal kwijt te zijn en noemen dat modern……

Geef een reactie