HEATH-GATE: HET GROTE WITWASSEN DOOR DE ENGELSE MSM

EXTRA: NIEUWE WEBSITE OVER DE DREIGENDE VACCINATIE-HOLOCAUST, MUST VISIT * VACCINATION-WARS IN VS IN VOLLE GANG

‘GEEN SPATJE BEWIJS’ TEGEN VOORMALIGE BRITSE PREMIER –ZEGT ZIJN VOORMALIGE PRIVE-SECRETARIS * ‘HEATH WAS ASEKSUEEL’ –ZEGT EEN VERORDEELDE PEDOFIEL * ‘GEEN FULL INVESTIGATION NAAR TED HEATH'[wp_ad_camp_1]

Het doet allemaal sterk denken aan wat de Nederlandse MSM ons voorschotelden in 2007 toen de affaire-Demmink explodeerde. Vrienden en collega’s werden geciteerd dat Joris ‘een moeilijke, maar wel aardige en uiterst capabele’ man was, er was sprake van een ‘fluistercampagne’ en zelfs van ‘laster’ ingegeven door ‘homo-haat’ dan wel van ‘destabilisatie-campagnes’ vanuit de ‘onderwereld’. Alles haalden de MSM uit de kast om Demmink wit te wassen. In Engeland zien we nu precies hetzelfde rond Ted Heath. Totale paniek bij het establishment. De kans is groot dat de historische campagne van de Engelse MSM elite-pedo’s te exposen bij Edward Heath zijn Waterloo vindt. Want een premier die kinderen verkrachtte en vermoordde -dat bestaat alleen in de geesten van complotdenkers op internet. Het goede nieuws: de MSM laten opniew zien waar ze staan en zullen dat opnieuw betalen met verlies aan lezers en geloofwaardigheid.

3 Replies to “HEATH-GATE: HET GROTE WITWASSEN DOOR DE ENGELSE MSM”

 1. Als integere lieden PB BV walgend consequent de rug toekeren, zijn het meteen charlatans zonder ruggengraat.
  We zetten de wereld ijskoud op de kop mensen….:

  Tak weet niet waar hij het over heeft (huh), we hadden op 7 augustus samen (!) een afspraak (huh), psychiaters en psychologen (BAH) doen -net als N. van der Zee- maar wat en/want ze komen snel met iets (huh) enz. enz., het is grenzenloos allemaal mogelijk voor onbezwaard (!) om zich heen hakkende psychopaten in PB BV:

  http://www.sdnl.nl/tak-persberichten.htm

 2. De wereldvisie van machtige rechter Abbink gebaseerd op zijn begrip van de Bijbel komt mij (in bepaald alarmerend opzicht) opmerkelijk oppervlakkig/lichtzinnig/gemakzuchtig voor.
  De duivel en zijn hier gezaaide onkruid wordt bijv. geheel buiten beschouwing gelaten.
  En of het begrip “mens” op een psychopaat/”proactive pure evil”/’dead inside’ eigenlijk wel van toepassing is………Maar Abbink zelve staat van deze aberratie -net als prins Bernhard- op voorhand helemaal los. Reden te meer om GERICHT te gaan meten, want dat is weten!

  =================
  Als het bijvoorbeeld gaat om het bepalen van de toerekeningsvatbaarheid van de verdachte, kies ik binnen het gerechtshof duidelijk een eigen lijn. Bij velen bestaat de neiging om een verdachte van een ernstig misdrijf op een medische wijze te benaderen. Al snel zullen psychiaters en psychologen stellen dat iemand lijdt aan een stoornis. Neem de diagnose antisociale persoonlijkheidsstoornis. Ik heb daar moeite mee (JA, DAT ZAL WEL….DSR). Je kunt ook zeggen dat iemand een kort lontje heeft (JA HOOR DAT KAN…..DSR). Al besef ik ook wel dat er psychische stoornissen zijn, zoals schizofrenie (JA EEN PSYCHOSE KAN SPECTACULAIR ZIJN MAAR HEEFT NIETS MET DE OPTELSOM VAN WARE KRANKZINNIGHEID TE MAKEN…..DSR), die er terecht toe leiden dat iemand volledig ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard.

  Maar deskundigen moeten bij mij niet te snel aankomen met het verhaal dat iemand in zijn jonge jaren is geslagen door vader en dat hij daardoor verminderd toerekeningsvatbaar is. Scherp gezegd: er zijn duizenden jongetjes die wel eens een pak slaag van vader hebben gekregen en daar niets aan hebben overgehouden.

  Ik vind dat je mensen zo veel mogelijk verantwoordelijk moet houden voor hun daden (BEHALVE PB/DIENS NAGELATEN NETWERK……:DSR) Dat is een Bijbels gegeven. Veel mensen, ook onder mijn collega”s, gaan uit van het goede van de mens. Dan heb je een probleem. Dan ga je medische verklaringen zoeken voor slechte gedragingen. Vervolgens kun je iemand een label opplakken en zeggen: “Kijk, zo slecht ben ik niet.” Tegenover mijn collega”s zeg ik dat de Schrift verklaart dat ieder mens zondig is, aangetast, een slaaf van de zonde.
  ===================

 3. Tja, als de staat “prins Bernhard BESLOTEN Vennootschap” is, dan is de waarheid aangaande PB een smerige poging van Nazi’s om de democratische rechtsstaat te laten ontsporen.

  Volkomen logisch.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

Geef een reactie