VOORZITTER AUDIT-COMMISSIE IMTECH IS OUD-TOPMAN KPMG

ZWENDEL ZWENDEL ZWENDEL: CRIMINELE ROL VAN KPMG BINNEN IMTECH WITGEWASSEN DOOR BEN VAN DER VEER, VOORZITTER VAN DE AUDIT-COMMISSIE VAN IMTECH EN VOORMALIG TOPMAN VAN KPMG * DIT IS TOTAAL TABOE VOOR DE MSM * PEDO-ACCOUNTANTS KPMG NET ZO BESCHERMD ALS JORIS DEMMINK * WAAR IS NU ‘KPMG-JAGER’ (EN MICHA-AANGEVER) BART MOS VAN DE TELEGRAAF?
[wp_ad_camp_1]
Nog voordat zijn periode als commissaris van Imtech ten einde is (2018) is de onderneming failliet. Geen geringe prestatie van Ben van der Veer, oud-topman van KPMG, ‘geheel toevallig’ ook de externe accountant van Imtech. Als voorzitter van de auditcommissie van Imtech keek Van der Veer snurkend toe hoe zijn voormalige collega-partners van KPMG de zakken vulden met miljoenen terwijl ze de Imtech-boeken jaar in jaar uit vervalsten. Voor de ‘goede zaak’ natuurlijk: want niet alleen zij, maar ook een groep elite-beleggers (wwaronder opnieuw partners van KPMG) vraten zich vol aan de met list en bedrog opgepompte koers van ‘beurslieveling’ Imtech. Intussen mocht topman Rene van der Bruggen op de Dag van het Aandeel van Jan Maarten Slagter van de VEB propaganda maken voor zijn ‘wonderbedrijf’; de collega’s van Slagters voormalige werkgever, het Financieele Dagblad, deden er vervolgens nog een vette propaganda-schep bovenop het ziedaar: de met zorg en toewijding opgepompte Imtech-bubble was geheel en al gereed te veranderen in een nachtmerrie. Maar niemand is schuldig. Topman Van der Aast heeft geen behoefte te gaan graven in het verleden. De banken ‘kan niets worden verweten’. Over KPMG en De Brauw Blackstone Westbroek wordt niet eens meer gesproken. Dat heeft Joris Demmink liever niet. Want voor je het weet beginnen de ‘complotdenkers’ op internet weer over de KPMG-horror boot waarop Manuel Schadwald werd vermoord. En o ja: 22.000 werknemers. Tsja: als je gaat werken bij een beursgenoteerde onderneming moet je weten dat de tent elk moment kan omvallen wegens zwendel. Dat risico hebben ze dus bewust genomen en er is geen enkele reden nu te gaan lopen klagen en janken. Hadden ze maar ambtenaar moeten worden. Eigen schuld, dikke bult!

3 Replies to “VOORZITTER AUDIT-COMMISSIE IMTECH IS OUD-TOPMAN KPMG”

  1. Ja, als je nu nog niet volledig begrijpt wat corporate psychopaten van PB kaliber zijn en waarom DRINGEND proactief getest moet gaan worden, dan vráág je om gruwelmoord op de hele planeet…….Ja, inclusief jij en je hele familie.

    GEEN MEDEDOGEN: MET NIETS EN NIEMAND.

  2. Ah, Joris Demmink heeft er gelukkig toch nog iets mee te maken! Je berichtgeving over Imtech werd al een beetje saai. Kom er maar in @De Stoute Revolutionair!

Geef een reactie