‘HOOFDEN-HYPE’ VOLLEDIG GEREGISEERD; WILLIBRORD FREQUIN IS BACK!

Brandpunt (1989)Toenmalig KRO-verslaggever Willibrord Fréquin ‘onhult’ in Brandpunt een handel in menselijke lichaamsdelen. Op tv worden vijf hoofden op sterk water getoond. De reportage blijkt echter onzin. Een man bekent de hoofden in ’83 te hebben gestolen van het Anatomisch Embryologisch Instituut en zegt dat hij ze aan de KRO heeft verkocht. Anno 2016 is precies hetzelfde aan de hand. De hype wordt met name ook bewezen door de subiete reacties van ‘afgrijzen’ en ‘paniek’ bij bewindslieden als Eberhard van der Laan en Ard van der Steur. Precies hetzelfde zagen we na gestagde false flags als MH 17 en Charlie Hebdo waar Obama terwijl de ‘Buk-raket’ nog door de lucht vloog al voor de camera stond om zijn ‘woede’ uit te spreken over deze ’terroristische daad’ van Poetin. De opzet is hier om de zaken-Demmink en Baybasin die van 18 tot 22 april (de Van Well-verhoren) naar een absolute climax gaan -waarbij het complete criminele Justitie-bolwerk kan komen bloot te liggen- van tafel te spelen door het creeeren van een nieuwe dreiging: DE MOCRO-OORLOG! Tevens kan de NOS zo zijn verwoeste reputatie ‘repareren’ door ‘vanaf de frontlinie’ te berichten over deze nieuwe horror. Het is allemaal zo doorzichtig en voorspelbaar. De functie van de ‘Mocro-onthoofding’ is precies dezelfde als die van de gestagde ‘onthoofdingen’ door ISIS waarvan ook vast is komen te staan dat het allemaal hype was met die krankzinnige YouTube-filmpjes met die acteurs in oranje Guantanamo Bay-pakjes. Jack de Vries heeft het er maar druk mee. In the meantime kunnen we erop rekenen dat de ‘Mocro-hype’ tot absurde hoogtes zal worden opgevoerd. O ja: nog een bewijs voor de hype: de bizarre aard van de ‘bronnen’ die worden opgevoerd: allemaal corrupte ‘misdaad-journalisten’ uit de school van Peter R. de Vries zoals ene Maarten van Dun van Het Parool die nota bene door de NOS wordt opgevoerd. Eerder kwam de omroep van Robert Bas en Marcel ‘Demmink’ Gelauff op de proppen met ene Wouter Laumans, ‘misdaadjournalist en auteur van het boek Mocro Maffia’. We wachten op het moment dat dr. Clavan weer van stal wordt gehaald. Hoeveel hoofden gaat de groep-Demmink nog laten rollen over de Amsterdamse grachten voordat de Van Well-verhoren beginnen?

2 Replies to “‘HOOFDEN-HYPE’ VOLLEDIG GEREGISEERD; WILLIBRORD FREQUIN IS BACK!”

 1. In beide artikelen “Eberhard van der Laan en Ard van der Steur” wordt niets verteld over de slachtoffers, maar er wordt verteld dat men een “criminele organisatie” verdenkt, zonder daar een reden voor te geven.
  De hoofden zijn waarschijnlijk echt gevonden, maar de rest is propaganda.

  Dat Mocro-oorlog is ook propaganda. De Russische geheime dienst meldde onlangs, dat 5000 ISIS veteranen uit Syrië terug gingen naar Europa. Ook werd er gemeld, dat 5 Nederlandse Marokkanen in Syrië onthoofd werden door ISIS, omdat ze wilden deserteren uit ISIS. Maar de Nederlandse staat wilde een autochtone Nederlander in de gevangenis plaatsen voor moord, omdat hij tegen ISIS streed.
  Er is iets geheel anders bezig, waar helemaal niets over gemeld wordt in de Nederlandse media.

  Erg spijtig dat ik Russische media moet volgen, om te begrijpen wat er in Nederland gebeurd. In commentaren zie ik wel eens normale mensen, maar alle publicisten in dit land, inclusief Micha Kat, gedragen zich als ongeïnformeerde gekken. Weet wel dat steeds meer mensen er niet meer intrappen, ook al weten wij dat de ISIS veteranen getraind worden om juist ons dan te gaan onthoofden.

  De enige criminele organisatie is ik erken is de Politie.
  Ik geloof best dat er nog wel enkele individuele politie agenten zijn die geen kwade bedoeling hebben, maar hoe goed de bedoelingen ook zijn, meedoen met die propaganda is medeplichtig zijn.

  Die Eberhard van der Laan is wel het ergste, want het antisemitisme van ISIS is bekend. Hij valt als Jood de Joden aan in Amsterdam hier mee. Net als eerdere Joodse burgemeesters. Dat Amsterdam een Joodse Burgemeester heeft is om erg trots op te zijn voor elke Nederlander. Maar als zo een zich dan zo corrupt gedraagt, dan moet dan aangepakt worden door bekering van de man, of vervanging, anders zijn er straks niet genoeg Joden meer om die burgemeester positie te handhaven.

 2. Het ziet ernaar uit, dat het bewind van USA/GB zetbaas/touwtjestrekkende onderkoning en SS psychopaat Bernhard, het door deze vrolijke kwant (en -de goede bikkel- bommen op Duitsland werpende verzetsleider) zo diep in zijn hart gesloten Nederland, per saldo GEEN GOED gedaan heeft.

  HET GEKKENHUIS IS ZOWAT COMPLEET.

Geef een reactie