HORROR MET SHARON DIJKSMA EN DE CLINTON FOUNDATION: ‘HET ZIJN MAAR ZWARTJES DIE STERVEN, WHO CARES?’

DE CLINTON FOUNDATION VAN BILDERBERGER SHARON DIJKSMA KREEG 100 MIO VAN AUSTRALIE OM AIDS/HIV TE BESTRIJDEN IN AFRIKA * IN PLAATS VAN DE AFRIKANEN TE REDDEN MOORDDEN DE CLINTON FOUNDATION EN SHARON DIJKSMA ZE UIT DOOR WILLENS EN WETENS GIFTIGE NEP-MEDICIJNEN UIT TE DELEN VAN EEN CRIMINEEL BEDRIJF UIT INDIA DAT STRAFRECHTERLIJK IS VEROORDEELD * EEN EXEC VAN DAT BEDRIJF ZEI ‘IT’S ONLY BLACKS THAT ARE DYING, WHO CARES?’ * ONDERSTAANDE VIDEO VANAF 15:50 TOT 18:00 EN VAN 24:00 TOT 25:20: ‘THIS IS THE ULTIMATE EVIL’

De regering van Australie gaf de Clinton Foundation 100 mio dollar om AIDS/HIV te bestrijden in Afrika. In plaats van dat ook te doen, kocht de CF voor een (klein) deel van dat geld ondeugelijke (‘defective’) medicijnen in India een een bedrijf (Ranbaxy) dat totaal crimineel en corrupt is en in de VS is veroordeeld wegens criminele zwendel. Dit was natuurlijk geen toeval of ‘fout’: de hele bestaansreden van de CF is het verrijken van de Clintons het het fungeren als money laundering operation voor de deep state (36:20 in de video). Van deze organisatie was/is Sharon Dijksma, de huidige vice-fractievoorzitter van de PvdA, min of meer ‘lid’ met (tot voor kort) een eigen web-pagina. In mei 2015 maakte Dijksma namens het kabinet Rutte II in het geheim 4,4 mio over naar de CF. Als de PvdA hiernaar wordt gevraagd, gooit men in wilde paniek de hoorn op de haak. Wij willen onderzoeken of dit geld is betaald om de zaak-Demmink die vanaf 2013 viral leek te gaan in de VS met de hearings in het kader van de Helsinki Committee de kop in te drukken.

6 Replies to “HORROR MET SHARON DIJKSMA EN DE CLINTON FOUNDATION: ‘HET ZIJN MAAR ZWARTJES DIE STERVEN, WHO CARES?’”

 1. Ik heb mijn licht nog eens opgestoken en het begint er steeds meer op te lijken dat de Clintons niet langer aan arrestatie zullen ontkomen. Over deze dreigende arrestatie geen woord in de MSM want een beetje pijnlijk voor de vaderlandse NSB-regering en zwetende berg blubber Dijksma. Niet dat het mij verder veel uitmaakt, Nederland is toch al kapot en ik woon er niet eens meer. En Micha: ik weet niet hoe het jou daarginds vergaat maar één heel belangrijke beslissing is in jouw voordeel: IJsland heeft de burgers gered en niet de banken. En dat gaat de komende jaren steeds meer uitmaken!

  1. ‘ik woon er niet eens meer’

   Dat moet een grote opluchting zijn voor de zus van Bosman, die hij in het verleden onophoudelijk terroriseerde met de meest bespottelijke verdachtmakingen. Daarvoor is Bosman meerdere keren opgepakt, maar daar hoor je hem niet over.

 2. Ach ja ‘deep state’ psychopaten zijn proactief grenzenloos (!)’pure evil’.

  Ze ontkennen zelfs de doden nog of misbruiken lijken necrofiel e.d. (of zouden dat onverschillig kunnen doen): De “optelsom van ware krankzinnigheid”.

  Past precies bij de ‘mindset’ van “SS” psychopaat Bernhard (naast het schieten met een bazooka op impala’s ook bekend van het oorlogsmisdadig de mijnenvelden injagen van krijgsgevangen jeugdige dienstplichtigen e.d. walgelijke ongein meer) en bijv. Dr. Joseph Mengele, dat toedienen van giftige nep-medicijnen.

 3. ” Wij willen onderzoeken of… ”
  En met ‘wij’ bedoel je jij, die olijke aardenwerken kerstman en de olifant op de onafscheidelijke Bónus plastic zak.

  Heel betrouwbare bron weer.
  En maar goed dat “Nambia’s health system increasingly self-sufficient” is. 😉

Geef een reactie