INTENS CORRUPT EN CRIMINEEL JUSTITIE-APPARAAT VAN PEDOFIELEN EN MOORDENAARS IN DE VS SPIEGEL VAN DAT IN NEDERLAND

DE DEMMINK-DODEN IN COMPETITION MET DE CLINTON-DODEN * LANGE FRANS: ‘DE GROOTSTE CRIMINELEN ZIJN ZIJ DIE ONS MOETEN BESCHERMEN’ * ELKE BODEM ONDER JUSTITIE IN DE VS EN NEDERLAND IS NU WEGGESLAGEN EN MENSEN WORDEN VERMOORD OF VLUCHTEN VOOR HUN LEVEN

2 Replies to “INTENS CORRUPT EN CRIMINEEL JUSTITIE-APPARAAT VAN PEDOFIELEN EN MOORDENAARS IN DE VS SPIEGEL VAN DAT IN NEDERLAND”

 1. Herstel: Onze warmhartige koning reist niet naar St.-Maarten, maar naar Curaçao. Om maar dicht bij zijn geliefde onderdanen te kunnen zijn.

  Het is niet zo, dat hij nu niet naar St.-Maarten wil doorreizen omdat het daar aan verzorging met gepaste enorme luxe momenteel een beetje schort. Geenszins, dat is helemaal zijn stijl niet.

  De warmhartige, laten wij hem “De Engel des Vaderlands” noemen, wil gewoon de hulpverleners niet voor de voeten lopen.
  Dat zou zijn hart breken.
  Altijd nederig en bescheiden, zoals gewoonlijk.

  Wat een fijne verbindende, menselijkheid bevorderende factor is dat toch: Oranje!

  Men zou wel willen zingen:

  Neen, het was geen psychopathische overschilligheid die u op de vlucht deed slaan,
  Maar het was gaan waar God u riep……
  Naar Londen, Londen riep de goede God
  En Nederland in Hitlers hand gespeeld in het geniep……enz. enz.

 2. ‘DE GROOTSTE CRIMINELEN ZIJN ZIJ DIE ONS MOETEN BESCHERMEN’
  ————————
  Onzin. Zou een psychopathische crimineel, zoals onze naoorlogse (het kan niet, maar we doen het toch) koning Willem afreizen naar St.-Maarten, om daar de zwaar getroffen bevolking, in het volle licht der schijnwerpers, vol mededogen tranen met tuiten huilend, een warm kloppend hart onder de riem te steken???

  Nee mensen, onze goede koning stamt niet eens in mannelijke lijn van de ijskoude massamoordenaar Willem van Oranje. Zijn grootvader is de onschuldige zwaluwenredder, de onschuldige Reiter-SS’er en onschuldige oprichter van het WNF en Bilderberg: Benno zur Lippe Biesterfeld.

  Volstrekt niet volkomen getikt mensen…..

Geef een reactie