KILLER COP HORROR: 28 DODEN, NUL VEROORDELINGEN

DEZE SITE WAARSCHUWDE ALS ENIGE AL JAREN GELEDEN VOOR DE KOMST VAN DE KILLER COP * PANORAMA ZETTE DE FEITEN OP EEN RIJ: 28 NEDERLANDERS DE LAATSTE 10 JAAR DOODGESCHOTEN DOOR KILLER COPS, NUL VEROORDELINGEN: RARA HOE KAN DAT? * VAN DER STEUR MAAKT ZICH OP VOOR DE LICENSE TO KILL VOOR DE POLITIE * ADVOCATEN DIE SLACHTOFFES KILLER COPS BIJSTAAN ZIJN COMPLEET CORRUPT

3 Replies to “KILLER COP HORROR: 28 DODEN, NUL VEROORDELINGEN”

 1. Laat me raden het PB BV “Openbaar” Ministerie is bij wijze van toeval ook “niet bevoegd” om oorlogsMISDRIJVEN (zoals horror-crime “Dresden” onder dekmantel van oorlog) te onderzoeken en vervolging in te stellen tegen de betrokkenen.

  Ach ja, in een dictatuur geldt: Onderscheid moet er zijn.

 2. Dit is ook een leuke: Het OM is niet bevoegd om vervolging in te stellen tegen kamerleden als het ambtsmisdrijf betreft.
  Waarschijnlijk zijn ze alleen bevoegd om burgers, die immers geen ambtsmisdrijf kunnen plegen, te vervolgen (tot die er dood bij neervallen) en niet bijv. (eertijds) prins Bernhard of Wilhelmina.
  Die hadden immers A. geen ambt en B. ‘Reality and law do not apply to psychopaths’.

  ======================
  Het OM is namelijk niet bevoegd om verder onderzoek te doen, aangezien het hier mogelijk om een ambtsmisdrijf door een lid van de Tweede Kamer gaat.
  ======================

 3. Voor de USA/GB gruwelmoordenaars van Dresden waarvan PB BV de vazalstaat is, met het nagelaten netwerk van de naamgevende ‘adapted compensated’ SS psychopaat daar aan de stuurknuppel, mag je als heerser met de burgers doen wat je wilt.

  Levend bakken, braden, koken, uitpersen, smelten, cremeren enz. enz. enz. dus waarom niet relatief netjes liquideren met het dienstpistool?

Geef een reactie