MICHA-CLAIM OPMAAT: OPROEP AAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK

BESTEL NU HET GROUNDBREAKING BOEK VAN HUGO SMIT OVER DE ZAAK-WESTENBERG EN LEES HOE DE PP-ELITE ONS RECHTSBEDRIJF VERKRACHT TEN FAVEURE VAN ZICHZELF EN TEN KOSTE VAN DE BURGERS EN DE RECHTSTAAT

U hebt dit bericht doorgestuurd op 14-2-2017 15:57

Geachte heer Bakker,

Zoals u wellicht weet loopt de claimzaak van mij tegen ondermeer uw Raad bij het Hof te Den Bosch. Dit jaar zal deze ter behandeling worden aangemeld. In deze zaak claim ik de schade die mij door uw Raad is toegebracht als gevolg van de zaak-Westenberg.

Zoals u wellicht ook weet is deze zaak voor mij juridisch reeds gewonnen: mijn procespositie is zelfs nog sterker dan die van mr. H. Smit. Ik roep u bij deze dan ook op -mijn advocaat zit in de bcc- mij een aanbod te doen zoals u ook heeft gedaan aan mr. Smit. Mocht uw Raad om wat voor reden ook weigeren mij een gelijke behandeling te geven als Smit, zou ik die positie graag onderbouwd en beargumenteerd willen zien.

Ik verwijs hierbij naar een persbericht van uw Raad dat wordt geciteerd in het boek van Smit De Liegende Rechter. Op blz. 223 staat:

Voor eventuele aanspraken van Smit en Kat die in direct verband staan met de beeindigde procedure, komt de Raad voor de Rechtspraak op.

In afwachting van uw berichten,

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

2 Replies to “MICHA-CLAIM OPMAAT: OPROEP AAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK”

  1. Tip voor Kat!
    Uit: DE RECENSIE door Marcel Hulspas: Jan Dijkgraaf, De bezorgde burger, Just Publishers, 250 blz., 14,95 euro.

    ‘Maar al met al passeert de bekende parade de revue van onderwerpjes waar je je als columnist lekker boos over kunt maken. Zwarte Piet, de EU, Nexit, MH17, de Schilderswijk, de VARA, de affaire-Demmink (een complot uiteraard, maar de drijvende kracht achter de affaire, Micha Kat, hoort volgens Dijkgraaf in een dwangbuis, p. 55), hangjongeren, criminele allochtonen en ga zo maar door.’

Geef een reactie