MICHA: ‘ER MOET ZO SNEL MOGELIJK EEN STRAFZAAK TEGEN MARK RUTTE WORDEN OPGESTART WEGENS MASSAMOORD OMDAT HIJ HYDROXYCHLOROQUINE TEGENHOUDT’

HOE VER LAAT ONS VOLK HET KOMEN MET EEN MASSA-MOORDENDE EN KINDERVERKRACHTERS EN BABYMOORDENAARS-STEUNENDE MP DIE ONS LAND OOK NOG EENS UITLEVERT AAN EEN EU-NAZI-SUPERSTAAT? * HET KABINET-RUTTE SABOTEERT HET MIDDEL DAT NEDERLAND UIT DEZE NACHTMERRIE KAN DOEN ONTWAKEN EN STUURT MET ALLE MACHT AAN OP ZO SPOEDIG MOGELIJK DE VERPLICHTE MASSA-NANO-VACCINATIE VAN BILL GATES * XANDERNIEUWS: ER ZIJN MEER ‘VERZETSHELDEN’ ONDER DE NEDERLANDSE HUISARTSEN DIE HUN TOEKOMST (EN HUN LEVEN?) OP HET SPEL WILLEN ZETTEN DOOR HET ‘VERBODEN MEDICIJN’ VOOR TE SCHRIJVEN

3 Replies to “MICHA: ‘ER MOET ZO SNEL MOGELIJK EEN STRAFZAAK TEGEN MARK RUTTE WORDEN OPGESTART WEGENS MASSAMOORD OMDAT HIJ HYDROXYCHLOROQUINE TEGENHOUDT’”

  1. Als Micha een strafzaak aankondigt, dan weet je zeker dat die er niet komt. Defensie, NVJ, die Klomp, Maarten Reijnders…ze kunnen er allemaal over meepraten.

  2. Rutte houdt dit geneesmiddel niet tegen. Hij heeft er overigens ook niets over te zeggen.

    Ik heb het al vaak gezegd: Hydroxychloroquine ligt in alle apotheken, het is een regulier geneesmiddel, het is opgenomen in het Corona-behandelprotocol van het RIVM en kan door alle huisartsen en medisch specialisten worden toegepast.

    Je vecht tegen windmolens.

Geef een reactie