MICHA KRIJGT GEEN GELD: ‘NOG TE VEEL ONZEKERHEDEN’ -TOTALE CRIMINALITEIT VAN ZWARTE MAFIA

LAATSTE NIEUWS: DE GROOTSTE FAKE NEWS-CAMPAGNE UIT DE GESCHIEDENIS KOMT TEN EINDE: TRUMP VOLLEDIG ONSCHULDIG AAN COLLUSION MET RUSLAND * NL-MSM ZWIJGEN NU NA MEER DAN 2 JAAR TE HEBBEN GELOGEN * VIDEO

DRIE WEKEN EERDER DAN AANGEKONDIGD KOMT HET ‘GERECHTSHOF’ DAT ZOWEL DE MOORDENAAR VAN ANNE FABER BEWUST OP HET NEDERLANDSE VOLK AFSTUURDE ALS TRAM-SHOOTER GOKMEN T. MET HET ARREST IN DE MICHA-CLAIM-ZAAK

Correctie: Micha zegt aan het eind van de video dat de bodemprocedure hem zeker ’20 tot 30.000 E zal kosten’. Dat is niet juist als Micha ook deze procedure kan voeren op basis van een toevoeging.

4 Replies to “MICHA KRIJGT GEEN GELD: ‘NOG TE VEEL ONZEKERHEDEN’ -TOTALE CRIMINALITEIT VAN ZWARTE MAFIA”

  1. Krankzinnige vergelijking in je filmpje, Kat. Het gaat er niet om wie verloren heeft of wie gewonnen, het gaat er om of een schadevergoeding aan de orde is of niet. Om in je eigen vergelijking te blijven: een speler van Ajax blesseert een speler van Feyenoord: moet de geblesseerde speler een schadevergoeding hebben of niet? Deze uitspraak geeft louter aan dat daar nog teveel onzekerheden over bestaan. Simpel.

  2. Nee, als je het dan toch op de sport wilt betrekken dan moet je een andere vergelijking voorstellen:

    Stel; twee boksers staan na 12 rondes te wachten op een jury uitspraak. De ene bokser heeft 12 rondes lang alle hoeken van de ring gezien, is een stuk of 6 keer tegen het canvas gegaan voor 8 tellen, kan niets meer zien door de zwellingen van zijn ogen waar het bloed vanaf zijn hoofd insijpelt, past zijn gebitsbeschermer niet meer omdat er een aantal tanden zijn weggeslagen waardoor de rest scheef is komen te staan, en is incontinent door alle stoten die hij op zijn nieren heeft gehad. Het is de ringartsen een raadsel waardoor deze kerel nog op zijn benen kan staan en überhaupt de 12 rondes heeft overleefd.
    De andere bokser staat er een beetje bij te huppen alsof hij nog aan de warming-up moet beginnen en doet zijn haar wat in model omdat hij weet dat er veel camera’s op het tafereel zijn afgesteld.

    Dan komt het grote moment. De omroeper leest de scores voor en onthult wie de winnaar is. De scheidsrechter doet de arm van de fitte bokser omhoog en het bloederige exemplaar kijkt ongelovig als een puppy van de jury naar zijn verzorgers, die overigens al de boel aan het inpakken zijn, en lijkt niet te begrijpen waarom hij verloren heeft. Hij had toch immers in de derde ronde zijn tegenstander dwars door zijn verdediging op de borst gestoten? En in de zevende ronde sloeg hij toch ook een keer raak? Hoe kan hij dan deze match verloren hebben?!

Geef een reactie