MICHA MAANDAG OVERGEPLAATST NAAR ANDERE OPVANG-LOCATIE; HIJ BLIJFT IN DE PROCEDURE!

MORGEN OM 19:00 WEER ROA (8) MET ONDERMEER DE EXPLOSIES VAN DE AFFAIRES HOFSTEDE EN DANKBAAR * VERBIJSTEREND NIEUWS OVER DIE LAATSTE * MAAR ER IS MEER: ER WORDT OOK EEN NIEUW OFFENSIEF AANGEKONDIGD VAN MICHA TEGEN CHRIS KLOMP EN DE MSM * CHAT-LINK VLAK VOOR HET BEGIN BEKEND GEMAAKT * BE THERE FOR YOUR FREEDON, TRUTH AND HAPPINESS!

DE KANSEN VAN MICHA OP POLITIEK PEDO-ASIEL IN IJSLAND NEMEN TOE * JORIS DEMMINK NOG NIET GESIGNALEERD IN REYKJAVIK OM DE ZAAK TE ‘REGELEN’ MAAR WE HOUDEN HET IN DE GATEN * LEES VERDERE UPDATES OVER MICHA’S AVONTUREN OP NIBURU.CO

2 Replies to “MICHA MAANDAG OVERGEPLAATST NAAR ANDERE OPVANG-LOCATIE; HIJ BLIJFT IN DE PROCEDURE!”

 1. ‘Psychopaths blend in’ en zijn dus altijd politiek “correct”.

  ‘Political Correctness is fascism pretending to be Manners…..’ wordt wel gezegd.

  Het is bijv. politiek niet correct om te stellen, dat “Dresden” een in militaire-, maar ook in algemeen normaal menselijke zin onvoorstelbaar walgelijk oorlogsMISDRIJF was (naar zijn aard -laat staan omvang en uitvoering- totaal niet te vergelijken met “Rotterdam”, “Coventry” of “Guernica”), waarvan de ongelooflijk weerzinwekkende daders en met name ook de nog ergere bedenkers NORMALITER gewoon in de verdachtenbank van een internationaal tribunaal hadden moeten plaatsnemen en wel op de eerste rij.

  Alleen antisocialen van Hitler kaliber, vinden dat dit soort onmilitaire immense moordpartijen wel moeten kunnen.

  Als het ware Prins Bernhard die, “extreem politiek correct” in 1945 zich naadloos aansluitend bij de stemming onder de bevolking, op democratische wijze jonge Duitse dienstplichtigen de mijnenvelden in laat jagen om deze (…) aldus te ruimen…..

  Dit moet op krankzinnige wijze bewijzen: Bernhard was geen moordzuchtige kern-fascist, maar een top-democraat, totaal tegen de Nazi’s gekant en wel ‘over the top’. Ook was hij de grootste “Jodenvriend” die ooit bestaan heeft, toen dat eenmaal politiek correct was.
  Dit geeft ook duidelijk aan, dat hij geen moordzuchtige kern-fascist was, zoals alle psychopaten.

 2. Ze maken overal onderkoninkjes, die Amerikaanse ‘deep state’ psychopaten, zo lijkt het wel.

  Nederland spant de kroon, met die kern-krankzinnige, aalgladde SS zwaluwenredder en inmiddels zijn gelijkgestemde opvolgers.

  Wat een openlucht inrichting……

Geef een reactie