‘MOGELIJK HEEL MISSCHIEN EVENTUEEL CAMERA-BEELD VAN DASCHA’

BREAKING: TELEGRAAF EN PETER R. DE VRIES GAAN DOOR ALLE PLAFONDS OM DE WAARHEID IN DE ZAAK-DASCHA TE VERDUISTEREN * FAMILIE VAN DASCHA DOOR PETER R. DE VRIES 24/7 ONDER SCHOT GEHOUDEN OM TE BELETTEN DAT ZE DEZE SITE BEKIJKEN * OUDERS VAN DASCHA NIET ANDERS BEHANDELD ALS MAAIKE TERPSTRA, DE MOEDER VAN MARIANNE: ALS STUKKEN STRONT

[wp_ad_camp_1]

Als jullie niet toegeven dat het ‘meisje in het witte T-shirt’ op onze video Dascha is, nou, dan maak ik toch gewoon bekend dat jullie dochter een hoertje was die voor een breezertje oude mannen pijpte op de wc? Peter R. de Vries (het citaat is fictief) zal dergelijke chantage-praktijken in het spel moeten brengen om zijn rekeningen naar Joris Demmink te kunnen blijven incasseren. Goed, bovenstaand citaat mag dan fictief zijn, niet fictief is de behandeling die Maaike Terpstra, de moeder van Marianne Vaatstra, kreeg van ‘hogerhand’. Waarom zou het hier anders gaan? Waarom is er geen enkel medium dat deze zaak kritisch volgt -dat daar alle reden toe is wordt aangetoond door of all people Chris Klomp die de ‘zelfmoord’ van Dascha eerder rangschikte in de categorie ‘dubieus’. Waarom duikt Klomp niet zelf in de zaak-Dascha? Kan hij zich eindelijk revancheren voor zijn falen in de zaak-Vaatstra. Vragen, vragen, vragen.

27 Replies to “‘MOGELIJK HEEL MISSCHIEN EVENTUEEL CAMERA-BEELD VAN DASCHA’”

 1. Jemig..als je Amrath in google ingeeft en voorbij pagina 22 kijkt …dán…is enige Conclusie dat dit een pedonest van de internationale satanische asiaten/egyptenaren/farao/bankiers penosen is met alle gevaren vandien als men bedenkt wát rol chariot hotels speelden in de mega Zandvoortzaak van zelfde soort gedrochten:

  Amrath wive of solomon

  h ttps://books.google.nl/books?id=rlLbRAPOgP0C&pg=PA625&lpg=PA625&dq=Amrath&source=bl&ots=DLV3BwDUdy&sig=IpzFK2R-dBXPeor1zoKoK7j1YWs&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwjt_fjQjebJAhXFGw8KHWNvClk45gEQ6AEIKDAB#v=onepage&q=Amrath&f=false

  h ttps://books.google.nl/books?id=qcOwIMflx7AC&pg=PA5&lpg=PA5&dq=Amrath&source=bl&ots=4OzQ178xcr&sig=K4GEQ7PPyJHnZTqDL9epZDfSgMY&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwi9rvW5jebJAhUI_g4KHTz9DOQ43AEQ6AEIUDAI#v=onepage&q=Amrath&f=false

  h ttps://books.google.nl/books?id=6oYCfWor5AIC&pg=PA325&dq=Amrat&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwjT1M3pkubJAhXCgQ8KHS7VAsEQ6AEILjAC#v=onepage&q=Amrat&f=false

 2. ” Van de Goot zegt dat er een wezenlijk alcoholpercentage in haar bloed zit. Hij distantieert zich van de term stomdronken, zoals die dinsdag door sommige media is gebruikt. “Dat is een kwalificatie. http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1412708/

  Ze deelde 2 wijnglazen met drie vriendinnen wat dan een half glas is en wordt veel later als ie stomdronken gekwalificeerd..dan is er later nog alcohol in gegoten! Dus is Ze na verdwijning ergens geweest!

  “Dascha Graafsma ruzie in disco met vriendin” https://www.youtube.com/watch?v=eSt3pBMvqd8

  Uitzonderlijk geen autopsie terwijl dat bij zelfmoord wél standaard procedure is!

 3. “ps. De club Lets Get Down is open van 23.00-5.00h op vrijdag. De locatie is de kelder van het viersterrenhotel Amrath in Hilversum. Er zitten drie Amrath hotels in Hilversum, waarvan ééntje vlakbij het spoor bij Hilversum Sportpark. Bij beide hotels moeten er portiers in de lobby zijn in het weekend om 2.00h. Er hangen camera’s buiten. Zijn de beelden opgevraagd?

  pps. Er rijden langs het spoortraject in Hilversum voor zover mij bekend (mogelijk vergis ik me) normaliter treinen na 5.30h. Het is mij niet duidelijk waarom een meisje vanaf 2.00h in de kou wacht op een trein, waarvan ze weet dat deze pas uren later zal langsrijden. Het is niet logisch. ”

  “Het was koud in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een meisje in een T-shirt en lange broek houdt het geen uren alleen vol buiten in de kou. Ze is ergens geweest, maar waar?”

  “Tussen 2.00 en 5.45h hebben ouders en vrienden geprobeerd haar te bellen, maar haar telefoon was óf in gesprek en als deze wél overging, nam niemand op. Wie heeft ze aan de telefoon gehad die nacht?”

  https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/11/30/dascha-graafsma-kwam-onder-een-trein-bij-hilversum/comment-page-1/#comment-8225

  “Er zijn behalve alcohol “twee totaal verschillende substanties” gevonden. Om welke stoffen het gaat, is niet bekend gemaakt. Het zou niet gaan om drugs die mensen normaliter recreatief gebruiken. “Dat is mogelijk daderinformatie. Het scenario dat ze door iemand anders is gedrogeerd, is met deze uitslag zonder meer een mogelijkheid.” Het zou gaan om twee soorten stoffen die normaal niet tegelijk voorkomen. Daarom denkt hij aan twee verschillende verdovende middelen. ”

  “hadden ze al wel ingedronken in een café (welk?). Verder bleek dat binnen de vriendinnengroep ook ruzie was over een appje. Of Dascha’s plotselinge vertrek uit de disco daar verband mee hield is niet duidelijk.”

  “Was het Dascha Graafsma die de nooduitgang van de club in Hotel Amrath is uitgelopen? Of is ze bedwelmd geraakt binnen en heeft iemand met dezelfde kledingmaten snel haar kleding aangetrokken, om zo een van tevoren gepland rondje te lopen door Hilversum?”

  “Zie twee personen op het filmpje. Achter het witte shirtje loopt nog iemand in zwart..
  13 December, 2015 at 02:51
  Tenminste, dat denk ik te zien..(correctie)
  13 December, 2015 at 03:51

  Marijke, Ik zie het ook. Ik twijfel nog een beetje of het de schaduw kan zijn, maar er is sowieso iets donker te zien. ” https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/12/12/dascha-graafsma-welke-gegevens-komen-er-uit-het-politie-onderzoek-deel-2/comment-page-1/#comment-8230

 4. . Ze loopt op filmpje ruim 5 kilometer per uur dus heeft alle door signi gevonden afstanden ruim binnen een uur afgelegd en blijven er nog ruim twee uur onverantwoordt over die ze mijn inziens in dat kasteel van een huis met rode dak moet hebben door gebracht daar haar eerste weg van uit uitgaans gelegenheid haar rechtstreeks “óp dat huis af doet lopen en daar ophopingen spoor lijken te zijn en centraal in de sporen ligt en andere delen der weg uitzien als simpel langs lopen cq door de straten lopen.

  Dat daar een dutroux of vriend van dat koningshuis woont?

  Volgens Mij houdt overheid sporen sexueel misbruik achter en wel meer!

 5. Zou zijn Dochter target kunnen zijn geweest? Cabal vermoordt vaker Familie als een uit gareel loopt

  En verzekeringswereld is van vollenhoven en centraalbankier terrein via welk ze ons totaal leeeg vreten

  Rene Graafsma lijkt activist

  h ttps://twitter.com/renegraafsma
  h ttp://www.eo.nl/ditisdedag/reportage/item/vraag-niet-hoe-het-kan-maar-profiteer-ervan/
  h ttp://renegraafsma.nl/telegraafsma/

 6. “Wat woont er in dat gigantische huis op Hoek Eikbosserweg en Zeshoven (Eikbosserpad) met rode dak in Hilversum? Die signihond komt daar nog al veel op uit en googlemaps had voor dat gebied lijkt het een verbod opnamen te maken. Mogelijk dat ze van een handler een telefoontje had daar divers sexueel te moeten gaan geriefen?”

  Kon zo maar zijn dat daar iemand woont die bij het koningshuis over de vloer komt?

  Verzoek om cctv materiaal van omheen/in dat huis/kasteel is mischien ook wel handig? Of die nacht veel aanloop daar gezien?

 7. “”dat zou dan dus betekenen dat de beelden die we te zien krijgen NIET zijn opgenomen op het tijdstip dat ‘Dascha’ langs zou zijn gelopen maar LATER. Dat is fraude, want de beelden worden gepresenteerd alsof ze gemaakt zijn midden in de nacht: “””

  Mhhh dit is toch wel hele vreemde redenatie heer Kat, ik ga het verder ook niet uitleggen jouw gedachte stroom is te achterlijk in deze.

  Ik zou zeggen ga maar weer een belletje plegen met deze redenatie naar een of ander nieuws medium, kan je zelf weer voor joker zetten.

 8. “”Nu gaat politie nog onderzoeken óf ze een drugsverleden heeft..wat dat hoer/junk imago opplakken is wat ik al aangaf nog te missen in hun weerzinwekkende kadaverbedrijvigheidjes dus politie wil al een breezerhoertje van haar maken””

  Het wordt steeds achterlijker met je beweringen ……….. lijkt mij dat drugs gebruik in meedere lagen van de bevolking en is vervolgens niet puur gerelateerd aan dames van de lichte zeden.

  Dus dat houd in dat jij het plaatje hoer er aan koppelt ipv de reguliere media en justitie.

  Alchol en drugs zijn bedwelmingsmiddelen waarbij je met gebruik een andere perceptive kan krijgen van je omgeving. En je daar dus ongelukken van kan oplopen.

  Lijkt mij erg logisch dat ze in het verleden gaan duiken van haar, aangezien dat weer nieuwe info kan opleveren, en daarmee ook weer bepaalde zaken weer kunnen worden afgesloten.

  1. Heeft u iets met achterlijkheid slechte cijfers gehad soms?

   Ten eerste wordt van begin alles op Haar terug gespeeld en elk misstand rariteit verdenking weg gewuifd en toen al had politie dat al een zelfmoord verklaard wat dus al buiten meerder kijf dus niet zo is!

   Familie Vrienden Omgeving Bevestigen dat!

   Tóch gaat gevestigde penose door Haar te dehumaniseren en stigmatiseren terwijl deze nu er dan minstens tóch twijfel aan hun Goeder Trouw is nog geen eens dan een echt boven verdenking staande Patholoog er bij zouden halen edoch Haar vandaag begraven (liefst verbranden natuurlijk)

   Beneden en in en onder voorgaande artikelen staan nog wel meer kanttekeningen.

   Wat Kat bedoeld is dat die film dan wel op ELK gewenst tijdstip gemaakt kan zijn…is dát nou zo moeilijk?

  2. Uw gelal over bedwelmingsmiddelen is wat het is gelal..op dat filmpje liep ze KAARSRÈCHT eenlijnig gecoordineerd! Zó loopt een bezopene een bedwelmde een zelfmoordenaar Niét! DUS is zulks GEEN oorzaak trein ongeluk!

   1. “Zó loopt een bezopene een bedwelmde een zelfmoordenaar Niét! DUS is zulks GEEN oorzaak trein ongeluk!”

    Tenzij …het dus die gevreesde rape en gangbang combinatie is dat als een automaat met een missie elk bevel Weerloos doet uitvoeren zonder Spatje Eigen Wil

    Er is ook een ander rape drug wat veel in zuid amerika misbruikt wordt en men daders zelfs helpt eigen woning leeg te roven eigen pinautomaat leeg te trekken en volgend dag geen spat Kan Herinneren en Getuigen aan buitenkant geen sier verdoving of onder invloed zijn opmerken …over gewaaid?

 9. Bonusje zegt:

  “”De film is gemaakt van achter de ramen van de opvang!
  En daar mee de daders gevonden!Op film hier vertoond te horen””

  En wat dacht je ervan dat personeel/bewoners op onderzoek zijn uitgegaan, en dus hun beveiligingsbeelden op een later tijdstip hebben bekeken.
  En dus vervolgens met hun eigen camera beelden hebben opgenomen van hun beeldscherm, en daar vervolgens dus hun stemmen evenwel op tape staan.

  Bonusje …….. misschien nog eens een cursus Sherlock holmes volgen bij LOI

  1. @webcaresquad: dat zou dan dus betekenen dat de beelden die we te zien krijgen NIET zijn opgenomen op het tijdstip dat ‘Dascha’ langs zou zijn gelopen maar LATER. Dat is fraude, want de beelden worden gepresenteerd alsof ze gemaakt zijn midden in de nacht: De beelden zijn van 2.16 uur, zegt politiewoordvoerder Bernhard Jens. Terug naar de bibliotheek van het Ministerie, Webcaresquad, en naar Ivo Hommes!

  2. Dan zap op 0:01 even door de beelden om naast de monitorstijl rechts een mannenhoofd te zien en dat de ruimte lamplicht aan heeft… heeft…:

   “@ renegraafsma Vermist sinds vannacht 2.00 uur Dascha Graafsma. Was uit met vriendinnen in Hilversum. svp helpen zoeken 035-5771898 9:37 AM – 28 Nov 2015 h ttps://twitter.com/renegraafsma/status/670521762510147585 ”

   de dag er na ná 9:37 dan ook die opvang overdag het licht aan gewoonlijk..en zó druk rumoerig als of het een nachtkroeg is? Lijkt me toch dat daklozen pas ´s avonds binnenkomen ook? Gezien ook de openingsuren?

   Ook lijkt iemand die inderdaad haar zoekende van een monitor zou filmen achter af helemaal niet ” daar is ze” te zeggen als van tevoor ze al gevonden/opgezocht is in de uren van opnamen om dán ná ontdekking dat korte speciale fragment op te nemen en dan nóg een keer te roepen ” daar is ze”?! Zo gebeurde dat Niet dus!

   Dus de onmiddelijkheid de kortheid van fragment en de opmerkingen van die man en vrouw geven samen idee dit is inderdaad realtime en life opname direct van de straat is dóor die bewakingsmonitor héén!

   Lijkt me meer voor de hand dat die filmer die monitor gebruikte om Haar op te wachten?

   En waarom bekommentarieert u gelijk niet al die hele rits andere punten beneden dan wat wel zou helpen graag?

   U houdt het maar op zelfmoord ondanks liters satadura sperma messteek in nier een blinde patholoog drogering diverse geheimhoudingen a la Hoek van Holland vreemd gedrag overheid media gasten en tal van andere Zaken?

   Zó scherp in waarneming lijkt u mij Niét en DÙS kon zelfs wezen dat u al wist dat dit van een monitor komt? Dat u hier voor de splijtenmolest partij dienst doet is immers al wel duidelijk!

   Probeer t nog een keer?

 10. Werkt peter r de vries eigenlijk met een vrouwelijke assistente want immers die stem gelijk aan begin filmpje die vrouw en dán die gelijke intense bemoeienis van hem aan die zaak? En wié levert zó een blinde patholoog? Kan alleen de vries zijn zou men zeggen? Maakt zijn eigen misdaad? Dat deden meer programma makers!

 11. De eenzijdige hetse tegen het Slachtoffertje Dascha Graafsma is dermatig Weerzinwekkend dat wat Mij Betreft de betrokkenen bij politie daderkring en media Spoedigst aan grofst lijden veroorzakende ziekten Mogen Overlijden en Vergaan!

  Nu gaat politie nog onderzoeken óf ze een drugsverleden heeft..wat dat hoer/junk imago opplakken is wat ik al aangaf nog te missen in hun weerzinwekkende kadaverbedrijvigheidjes dus politie wil al een breezerhoertje van haar maken

  http://www.gooieneemlander.nl/regionaal/gooivechtstreek/article27614886.ece/Politie-plant-tv-momentje-over-Dascha?lref=mostread

  Wat woont er in dat gigantische huis op Hoek Eikbosserweg en Zeshoven (Eikbosserpad) met rode dak in Hilversum? Die signihond komt daar nog al veel op uit en googlemaps had voor dat gebied lijkt het een verbod opnamen te maken. Mogelijk dat ze van een handler een telefoontje had daar divers sexueel te moeten gaan geriefen?

  Zelfmoord lijkt weer uitgesloten daar ze bij haar school al de trein had kunnen nemen maar in plaats daar van dus nog een ruime kilometer langs het blote spoor loopt om keurig bij een overgang over te steken en dat op eens dán wél al zelfmoord plegende??? … Of ná af gelebberd te zijn in dat grote huis aan de eikbosserweg door de in die daklozen opvang wachtende filmmaker die “daar heb je haar” lispelde en zijn gevolg opgewacht gevolgd en voor de trein geworpen?

  Wie smeerde die familie die patholoog eigenlijk aan die al niet wilde zeggen welk drugs die vond (dan dus die ghb en heroine verkrachters combi zeker?) maar blijkbaar ook geen berg blauwe plekken en een heuse eendevijver satadura sperma?….en dé “zelfmoordje” politie ook al niet?

  De van meet eenzijdige elk Feit opzij schuivende hetse tegen juist Slachtoffertje zegt Mij dat die heel wát te verbergen hebben….een oranje idioot die dacht dat ie koning wás en niét DÒÓD!

  1. Ze hebben ook een messteek in Haar rechternier over het hoofd gezien wat dermatig verlammend pijnlijk is dat iemand zo maar als bevroren…ook op een spoorweg overgang blijft staán!!!

   Dat moest die politie maar Snel Weten VÒÒR ze ÒÒK HÀÀR gaan verdonkeremanen!!!

 12. Na dat filmmaker zegt “daar is ze” zegt een zachter vrouwenstem ” volgens mij zou dat best kunnen”

  Ook filmen ze dóor de ramen van die opvang dus staan er zelf ook op en mischien een begaafd filmbewerker er Beter Beeld van kan maken om te zien wie ze zijn???

  CIA personel werkt gebruikelijk in man vrouw samenstellingen en werken voor koning willem en ministeries ook als ik ook aan de eerste aanslag op Mijn Leven door koning willem moest leren.

  Een zoveelste redflag dat al weer naar dat koningshuis wijst!

 13. . Btw dát politie justitie media “ondanks hébben van dit filmmateriaal mét geluid NOG NIÈT Melden Verdachten Opgepakt te hebben ZEGT Natuurlijk Òók Wel Heel Wát?

  En dát ze niet Opgepakt zijn op zich zelf knalt er dan helemaal wel uit!

 14. Ook is dit het Tom Oldenbroek scenario ” zonder jas in de kou ´s nachts naar buiten gelokt met een belletje om dood geslagen te worden…even denkende buiten “even iets te moeten doen of ontvangen oid

  Zal justitie evenals in zaak Oldenbroek wel weer al Haar telefoongegevens weg hebben gemoffeld voor de kroon en daarom ook Haar gsm onvindbaar! Of net als in geval Oldenbroek met haar jas in uitgaansgelegenheid achter gebleven!

  Ook al alle onmiddelijke redflags wijzende naar oranje en de inzet van pr de vries en signi honden terwijl t volgens politie nog maar een zelfmoordje was/is en een hond die een dag later nog een volledig spoor vindt ondanks dat na max 1,5uur sporen nagenoeg ontraceerbaar worden voor honden???

  Haar lopen op zich al geeft geen enkel blijk van dronken zijn zwaar gedrogeerd zijn verward zijn en blaast al alle door media en politie en signihond gegeven scenarios/leugens al op!

 15. . Die film van haar laat gelijk aan begin horen “daar is ze” dus ze werd verwacht en opgewacht door filmmaker!

  De film is gemaakt van achter de ramen van de opvang!

  En daar mee de daders gevonden!

  Op film hier vertoond te horen http://www.gooieneemlander.nl/regionaal/gooivechtstreek/article27619024.ece/Eerste-beelden-laatste-uren-Dascha-duiken-op-video

  Saillant is dat telegraaf de geluiden uit een en hetzelfde beeldmateriaal dat ze zelf toonden wel heeft weg gehaald!!! Dat kon wel eens sanenzwering betekenen!

 16. lees een regenachtige natte nacht, dan is het simpel, (staat in de kluwer vraagbaak serie/ opleiding voor politie agenten) dan ruiken speurhonden 0,0 ! het zoveelste bullshit verhaal dus en weer peter r de vies….volgens mij hoef je dan geen alluminium folie op je hooft te doen, alleen ff naar de bibliotheek die 15 boeken van kluwer doorspitten en het stuk over speurhonden opzoeken 😉

  1. In dat geval krijgen we volgend scenario van … dat signi dat veel veel later ingezet is om JUIST Sporen te wissen? Terwijl Sporen vinden na ca 1,5 uur zo al iets van onmogelijk blijkt met honden laat staan dan nat regenachtig weer nog?

   Die signi bevindingen bevinden zich immers Wél daar waar ze nu met film bevestigd inderdaad Wél is langs gekomen dus signi had voorkennis?

   Signi komt van peter r de vries af…

   Die signi bevindingen lieten nog al een spoorophoping rond dat rode grote kasteel zien op die hoek met dat rode dak..dat ze daar binnen was? Zal ze dáár 4 uur lang gegangbanged en gemolesteerd zijn? Zie kaartje onderaan link http://www.telegraaf.nl/binnenland/24866951/__Camerabeelden_van_voorbijlopende_Dascha__.html

Geef een reactie