MYRA: BART VAN WELL HEEFT ZIJN ZAAK ‘VERKOCHT’ AAN JORIS DEMMINK

WIJ ONTVINGEN VANOCHTEND ONDERSTAANDE EMAIL VAN MYRA * DIT NADAT DEZE SITE HAAR BESCHULDIGDE VAN HET SABOTEREN VAN DE VAN WELL-VERHOREN VIA HET VOEREN VAN EEN CAMPAGNE TEGEN KOOS VAN WOUDENBERG EN HET WEGHOUDEN VAN GETUIGEN BIJ DE MSM * VAN WELL HEEFT WEL HER EN DER GEZEGD DAT DEMMINK ‘HEM GELD HEEFT GEBODEN’ MAAR DAT HIJ ‘HIER NIET OP IN IS GEGAAN’

[wp_ad_camp_1]

Radio Myra Today at 7:24 AM
To: Henk Hollander

Bart heeft zich laten uitkopen. Nog voor de verhoren begonnen. Hij heeft mij dat uitgebreid gesmst. Ik ga die berichten openbaar maken. Dat jij of hij mij de schuld geven van het mislukken van Demmink proces is dus ook niet waar. Weer dus iets wat jij schrijft om mensen te beschadigen en bovendien niet waar is.

Niets is onmogelijk. We wachten op een reactie van Bart. Mocht Myra gelijk hebben, waren de verhoren een weerzinwekkend theaterstuk zonder enige betekenis. We hebben op deze site steeds gezegd: het kan altijd nog erger, nog krankzinniger, nog satanischer dus wellicht heeft Myra gelijk. Als dat zo is, heeft Bart de hele wereld -en mij met wie hij in nauw contact stond, zelfs tijdens de verhoren– bedrogen en niet zo’n beetje ook. En waarom zou hij dergelijke bombshell informatie bekend maken en dan off all people aan Myra? Is Myra krankzinnig geworden? En wist Martin de Witte hiervan als het zo is? Stel je voor dat De Witte ervan op de hoogte zou zijn geweest dat zijn client zich ‘heeft laten uitkopen’ en de verhoren toch heeft laten doorgaan… Maar wij -en wij alleen- hebben reeds direct gesteld dat De Witte een bedrieger is die voor Demmink werkt, dus alles is mogelijk…. En dat Demmink mensen ‘heeft uitgekocht’ staat ook wel vast dankzij verklaringe van Yvonne Keuls en Bart Chabot. De informatie van Myra past ook weer bij de opmerkelijke verklaring van Bart dat hij stopt met zijn claim tegen de staat ‘om gezondheidsredenen’… alhoewel, hij lijdt aan zware depressies en het zou natuurlijk ook weer goed kunnen dat de zaak een zeer negatieve uitwerking heeft op zijn geestelijke toestand…

8 Replies to “MYRA: BART VAN WELL HEEFT ZIJN ZAAK ‘VERKOCHT’ AAN JORIS DEMMINK”

 1. “”dankzij verklaringe van Yvonne Keuls en Bart Chabot.””

  pfffff bart Chabot, die heeft achter de coullissen met keuls lopen keuvelen, en copy paste dit als hij in de picture is.
  Dus zo spraakmakend is dit niet, alleen bij Kat hangt de vlag uit met gebakken lucht …..daar schijn je geld mee te kunnen verdienen ………

 2. Mensen doen wel vaker rare dingen voor geld. Ik kan me ook best voorstellen als je leven een puinhoop is en een aanzienlijk geldbedrag zou dat weer op orden kunnen brengen dat je overstag gaat. Dit is voor iedereen verschillend. Bij nij zou het niet werken ik zou er alleen maar harder tegen in gaan. Ik zou me in mijn eer aangetast voelen, alleen al door het feit dat ze het durven aan te bieden. Wat zegt bart er zelf van en hoe staat bart er financieel voor.

 3. Dat hele Demmink gebeuren stinkt aan alle kanten, daarom heb ik er ook niet meer mee bezig gehouden, amper over getweet en niet meer over geschreven.

  Het gaat uiteindelijk zoals altijd alleen maar om geld. Mogelijk via chantage en dat soort praktijken. Het is allemaal al erg genoeg.

   1. Nuttig voor wie of wat? Nuttig voor de pedo elite? Nuttig voor Baybassin? Ik schrijf niet omdat iets nuttig zou zijn maar aandacht te vragen voor bepaalde zaken.

    Die complotkut AIRVD link ik alleen naar.

    1. Niet zo liegen AIRVD, dat is namelijk de enige site waar je voortdurend naar verwijst en de schrijfstijl komt ook overeen. Maar we zijn het er nu in elk geval over eens dat het een kutsite is.

     1. Eens? Waar lees jij dat ik schrijf dat het een kutsite is? Je kunt niet eens lezen of legt hele rare verbanden. Als het allemaal te moeilijk voor je is, blijf dan ook weg daar.

Geef een reactie