NA CAMIEL EURLINGS… ER IS WEER EEN ‘WONDERBOY’ IN TOWN!

EXTRA: LEES DE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER DE AFTOCHT VAN ARD VAN DER STEUR, HET WARE VERHAAL

STAATSSECRETARIS ERIC WIEBES (VVD) HIELP DE BELASTINGDIENST OM ZEEP ALS ‘WONDERBOY’ PRECIES ZOALS ‘WONDERBOY’ CAMIEL EURLINGS DEED MET KLM * NU MAAR WACHTEN TOT WIEBERS EEN VROUWJE AAN GORT SLAAT -EN NATUURLIJK NIET WORDT VERVOLGD * WE HEBBEN HET ALTIJD GEZEGD EN HERHALEN HET WEER: DE PP-ELITE VERWOEST ZICHZELF DOOR ONKUNDE EN SLECHTHEID

[wp_ad_camp_1]

En ja hoor: daar is weer een ‘wonderboy’, nu in de deplorabele figuur van Eric Wiebes die het stokje overnam van de wegens incompetentie en corruptie weggestuurde Frans Weekers (VVD). De Telegraaf -en je weet: als die zoiets brengen is het in werkelijkheid altijd nog honderd keer erger- meldde gisteren dat de reorganisatie van de Belastingdienst ‘destastreus heeft uitgepakt’ en dat ‘vitale processen, waaronder het innen van de belastingen, in gevaar komen’. En Mark Rutte maar blijven gieren van het lachen. Gaat hij binnenkort bij een nieuw rampen-debat in de kamer opnieuw roepen dat hij Wiebes ‘volledig vertrouwt’ zoals hij deed bij Steur? De Telegraaf schrijft: De VVD’er, als wethouder van Financiën in Amsterdam een wonderboy, is naar Den Haag gehaald om de puinhopen op te ruimen van zijn voorganger en partijgenoot Frans Weekers. Maar een commissie, nota bene onder het voorzitterschap van de legendarische doofpotter en witwasser Tjibbe Joustra, vraagt zich wanhopig af: Hoe kan het dat de fiscus straks misschien niet eens meer zijn core business kan uitvoeren? Nou, wij weten daarop wel het antwoord: Dat kan omdat Nederland in de greep is geraakt van de PP-elite die zich maar met drie dingen bezig houden: plunderen, kinderen verkrachten en liegen/bedriegen. Intussen moet u natuurlijk wel braaf uw belasting blijven betalen!

4 Replies to “NA CAMIEL EURLINGS… ER IS WEER EEN ‘WONDERBOY’ IN TOWN!”

  1. Medelijden is wel zeer menselijk. Maar aan psychopaten NIET (!!!) BESTEED.

    Die levensgevaarlijke aalgladde “optelsom van WARE krankzinnigheid” moet met man en macht DE KOP WORDEN INGEDRUKT.

  2. Soms maken psychopaten ern deplorabele indruk. Maar dat is echt een grove onderschatting van het probleem: Medelijden met een psychopaat = dodelijk.

    Vraag maar aan de slachtoffers van Ted Bundy, als die nog konden spreken…..

Geef een reactie