NAAST ESCALATIE GB-RUSLAND OOK OORLOG IN DEN HELDER! ROB SCHOLTE NA ‘CRIMINEEL ARREST’: ‘WE GAAN NU VOOR HET ASTERIX EN OBELIX-SCENARIO’

MORGEN (WOENSDAG) PERSCONFERENTIE IN HET MUSEUM (INLOOP VANAF 19 UUR); DAN VRIJDAG IN MAASTRICHT (DETAILS VOLGEN) * IS ER EEN SATANISCHE SPIN UITGEVOERD ROND HET VERTREK VAN KUIPERS MET DAAGS DAARNA HET HORROR-ARREST DAT ROB, ZIJN GEZIN EN ZIJN COLLECTIE OP DE KEIEN SMIJT IN DE NAAM DES KONINGS?

HEEL NEDERLAND IS BEZET DOOR SATANISCHE PEDOFIELEN EN MEGALOMANE PLUNDERAARS. HEEL NEDERLAND? NEE: EEN PLEK BLIJFT MOEDIG WEERSTAND BIEDEN AAN DE SADISTISCHE ONDERDRUKKERS EN DIE PLEK IS HET ROB SCHOLTE MUSEUM IN DEN HELDER. ALLE SLACHTOFFERS VAN DE CRIMINELE EN KINDERVERKRACHTENDE OVERHEID WORDEN OPGROEPEN NAAR HET ROB SCHOLTE MUSEUM TE KOMEN

Den Helder – Rob Scholte moet het voormalig postkantoor verlaten. Dat heeft het Gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald. Hij moet het gebouw binnen een maand verlaten.“Een volstrekt crimineel vonnis”, zegt Scholte. “Er wordt gesteld dat we een huurachterstand hebben, maar dat is niet zo. We hebben nog nooit een betaling gemist. Er is wel een meningsverschil over de elektriciteit, dat betreft een bedrag van 19.000 euro, maar dat hebben we pas opgelegd gekregen na vier jaar zeuren om een eindafrekening. Daartegenover staat een schadeclaim die het bedrag vele malen overtreft.” Het hof vindt deze betalingsachterstand “een zo ernstige schending van Scholte’s verplichtingen dat op grond hiervan de ontruiming gerechtvaardigd is. Scholte moet het pand nu binnen 30 dagen na betekening van de uitspraak van het hof ontruimen”.

4 Replies to “NAAST ESCALATIE GB-RUSLAND OOK OORLOG IN DEN HELDER! ROB SCHOLTE NA ‘CRIMINEEL ARREST’: ‘WE GAAN NU VOOR HET ASTERIX EN OBELIX-SCENARIO’”

 1. Ik zie dat je inmiddels geïnspireerd bent door de wereldliteratuur. Nou ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Misschien dat dit iets kan verhelpen aan je verwrongen wereldbeeld.

 2. Rob Scholte moet niet vergeten een grote slok toverdrank te nemen, met wat extra maretak.

  Anders fietst Prins Bernhard BV onverschillig ijskoud over hem en zijn gezin heen.

  Alsof het een onwelriekend uitwerpsel is……

 3. Daartegenover staat een schadeclaim die het bedrag vele malen overtreft.
  ———————
  Psychopaten betalen NOOIT, net als (volgens Prins Bernhard) de “ORANJES”.

  Daarom ben JIJ een wanbetaler (‘Turning tables around, making you the culprit’)

  Je kunt de vordering van een psychopaat ook niet verrekenen met een schadeclaim.

  Daarvoor moet je naar een psychopaat-rechter en vanwege de ‘common-collusions’ tussen psychopaten ONDERLING, weet je dan wel hoe laat het is…..

Geef een reactie