‘RUSLAND WIL EERST SAMPLES ZIEN VAN HET ZENUWGIF, DAN MAYBE ANTWOORD OP HORROR-ULTIMATUM’

EERSTE MEESTERZET VAN POETIN IN DIPLOMATIEK RUSSISCH ROULETTE MET GB * THERESA MAY STOND REEDS OP OMVALLEN EN HEEFT DUS GEEN ENKELE GELOOFWAARDIGHEID * WAT DOET TRUMP? * DEZE MOVE VAN GB IS DUIDELIJK EEN WANHOOPSACTIE VAN DE SATANISCHE DEEP STATES, GESTEUND DOOR DE ROYALS * RUTTE KIEST ZONDER TWIJFEL DE KANT VAN MAY * TRUMP MOET ZICH NU TEGEN GB KEREN EN MET EEN CONTRA-ULTIMATUM EISEN DAT ENGELAND ZIJN ULTIMATUM LAAT VALLEN OM DE WERELD TE REDDEN * KOMENDE ETMALEN BESLISSEND, PRECIES ALS IN SEPTEMBER 1939

5 Replies to “‘RUSLAND WIL EERST SAMPLES ZIEN VAN HET ZENUWGIF, DAN MAYBE ANTWOORD OP HORROR-ULTIMATUM’”

 1. History repeated: ‘How England initiated both World Wars’ door Nick Kollerstrom. Nu dus nr.3. Augustus 1939 was het Polen dat mobiliseerde. Rydz-Smigly wilde met 2 weken Berlijn bereikt en ingenomen hebben. Niet omgekeerd itt wat ons is wijsgemaakt. Gleiwitz NIET genoemd in Reichstagrede 1 sept.1939. Bush die 911 niet aanhaalt in zijn ‘War on Terror?’ Onbestaanbaar. Alle history boekies kunnen de prullenbak in.

  lupocattivoblog.com/2014/06/16/das-verblendete-polen-ein-lacherlicher-staat/

  1. Dat WW2 een gevolg waren van WW1 weet een ieder. Dat WW1 een gevolg was van de Frans Duitse oorlog 1870 – 1871 door de Fransen ondanks een veel groter leger en betere bewapening jammerlijk verloren was de teerling geworpen.

   Duitsland en de Duitsers moest(en) kapot! WW1 is begonnen doordat Russische hard-liners in weerspraak van tsaar Nicolaas deze oorlog hebben uitgelokt de schoten in Sarajevo was mede aanleiding.

   Duitsland heeft deze oorlog uiteindelijk verloren omdat de geldverstrekkers in 1916 opeens het roer omgooiden.

   De bestraffing die daarop volgde was de kiem voor WW2. WW2 had niet gehoeven als men had gewild. Men wilde gewoon een nieuwe oorlog om voor eens en altijd af te rekenen met de Duitsers. Als men de Poolse kwestie (Duitse enclave Danzig) had opgelost was er geen WW2 geweest.

   Waarom zijn de documenten Hess nog steeds niet openbaar?

 2. The use of a highly lethal nerve agent against UK citizens on UK soil is an outrage.

  “The attack was reckless, indiscriminate and irresponsible. 
  ——————-

  …..aldus de USA/GB ‘dead inside’ naargeestige gruwelmoordenaars van Dresden en dito ijskoude eerste ontwikkelaars én inzetters van zonder onderscheid gruweldodende wereldbedreigende atoomwapens, die (onaangedaan over lijken voortbaggerend) nog steeds alles op alles zetten om daarmee weg te komen.

  Overigens riekt een dergelijke aanpak WEL STERK naar Putin.

  Psychopaten zijn roekeloos, onverschillig en onverantwoordelijk….en of alle typisch gebiologeerde ‘gullible fools’ (met de niet psychopathische Joden voorop waarschijnlijk) van Rusland Putin nu op handen dragen of niet…..

  Doodschieten van de verraderlijke dubbelspion was niet genoeg. Iedereen (ook in eigen kring) moet zeker weten (zonder dat het n.a.w. ooit werkelijk keihard bewezen kan worden) dat Putin (met voor ingewijden aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) zijn verraders weet te vinden…..

Geef een reactie