NEDERLANDS MODEL DOOD NA VAL VAN BALKON IN KUALA LUMPUR…. HEEFT CAMIEL EURLINGS EEN ALIBI?

HET LIJKT EROP DAT DE MOORDENDE ELITE EEN NIEUWE GAME HEEFT: SADO-DEFENESTRATIE * DIT MIDDEL WERD IN SOVJET-RUSLAND GEBRUIKT OM VERVELENDE STOORZENDERS UIT TE SCHAKELEN * WERD DE MOOIE IVANA SATANISCH MISBRUIKT EN VERKRACHT EN DAARNA VAN HET BALKON GEGOOID NET ALS ELITE-PEDOFIELEN ALS EDWARD HEATH DE MISBRUIKTE KINDEREN VANAF HUN JACHT IN ZEE DUMPTEN? * DEZE ZAAK DOET STERK DENKEN AAN DIE VAN DE ‘DEFENESTRATIE’ VAN DE 8-JARIGE SHARLEYNE

[wp_ad_camp_1]

Lees het artikel over de tragische dood van model Ivana in De Telegraaf en je weet: hier is de satanische elite at play. Lekker makkelijk om zo’n model te sado-defenestreren aan de andere kant van de wereld. Want ja, in Nederland zou het na Romy en Savannah en Anne Faber te veel opvallen als weer een mooie jonge vrouw ‘op tragische wijze’ om het leven komt! De 19-jarige vrouw zou na een avondje stappen met een Amerikaans stel over de balustrade van een balkon op de 20e verdieping zijn gevallen. Tsja. Het lichaam van Ivana belandde na de val op een balkon op 6e verdieping van hetzelfde gebouw. Lokale media melden dat toen de hulpdiensten ter plekke kwamen het model volledig naakt was. Ook zou zij onder invloed zijn geweest van alcohol. De politie gaat uit van een ongeluk, maar roept getuigen wel op om zich zo snel mogelijk te melden. Je hoeft geen Columbo of Sherlock Holmes of zelfs een Peter R. de Vries te zijn om te concluderen dat hier sprake is van een alarmerende situatie vol van red flags. Ongeveer net zo veek red flags als in het verhaal dat Jasper S. Marianne Vaatstra de keel heeft doorgesneden in een weiland nadat hij haar in het holst van de nacht op de fiets was tegengekomen. In rond Nederlands: het kan gewoon niet! Gezien de status van ‘supermodel’ Ivana is het krankzinnige gebrek aan informatie en onderzoek in het Telegraaf-artikel zelfs verbijsterend te noemen. Heeft Camiel Eurlings een alibi?

6 Replies to “NEDERLANDS MODEL DOOD NA VAL VAN BALKON IN KUALA LUMPUR…. HEEFT CAMIEL EURLINGS EEN ALIBI?”

  1. Oh, zo subtiel als de pp-elite toch weer te werk gaat. Om het niet te veel te laten opvallen lokken ze zo’n meisje eerst naar de andere kant van de wereld, en in een anoniem hotel op de 20ste verdieping brengen ze haar onder invloed van drank en drugs, en voeren vervolgens uit wat de pp-elite doorgaans doet.
    En dan, tenslotte, om het geheel toch vooral maar in de doofpot te houden en niet al te veel aandacht te trekken of argwaan te wekken, gooien ze haar naakt vanaf 20 verdiepingen naar beneden, zodat toch maar vooral niemand het te weten komt!!
     
    Zeg nou zelf; deze story wordt toch alleen in het gekkenhuis geloofd? Iedereen weet toch dat de pp-elite die meid gewoon had opgegeten daar bij de barbecue op het balkon?

  2. De moeder van Sharleyne zou best wel eens voor LAVG gewerkt kunnen hebben.
    Directeur Henk Bos woont in Westerbork en zijn club verliest bijna geen rechtszaak.

Geef een reactie