ONZE VOORSPELLING: OP 10 JANUARI GAAT HET LOS, VS FORCEREN DERDE WERELDOORLOG

ON-GE-LO-FE-LIJK: ASSANGE ONTKENT WEER DAT DE RUSSEN ACHTER DE PODESTA- EN DNC-LEAKS ZITTEN EN DE MSM ZWIJGEN VOLLEDIG * QUA TIMING IS DE AFSCHEIDSTOESPRAAK VAN OBAMA NIET UITZONDERLIJK, WEL QUA POLITIEKE KRACHTENVELDEN

DAT OBAMA LAAT WETEN TIEN DAGEN VOOR DE INAUGURATIE VAN TRUMP ‘AFSCHEID TE NEMEN’ IS EEN RED FLAG VAN JEWELSTE * ‘VS TREKKEN ALLE VLIEGDEKSCHEPEN UIT HET MIDDEN-OOSTEN TERUG OM EEN RUSSISCHE AANVAL OF EEN FALSE FLAG TE FORCEREN’ * ‘POLEN VERFT ZIJN EIGEN TANKS OVER IN RUSSISCHE KLEUREN OM EEN ‘AANVAL’ VAN POETIN TE SIMULEREN’

[wp_ad_camp_1]

In plaats van op 10 januari ‘vreedzaam’ afscheid te nemen van het Amerikaanse volk en de scepter over te dragen aan Trump, zal Obama op 10-1 (let op: is weer 11) aankondigen dat de VS en de NAVO in oorlog zijn met Rusland. Dat is onze voorspelling. Er zijn te veel alarmerende signalen en ontwikkelingen, met name ook in Israel. Precies zoals beschreven in de Protocollen van de Wijzen van Zion en in de ‘drie wereldoorlogen-doctrine‘ van de Illuminati/Albert Pike vormen zich de kampen met aan de ene kant de Islam, gesteund door de VS en de NAVO, en aan de andere kant Israel en Rusland. De VS zijn onder Obama ‘overgestapt’ van pro-Israel naar anti-Israel en Trump mag dat onder geen beding terugdraaien, want dan kan de Islam niet meer winnen. De enige kans voor Trump lijkt er thans in gelegen de komende week (dus voor de 10e) een eigen ‘coup’ te organiseren waarin hij Obama en de NWO buitenspel zet. Lukt dat niet, rest nog slechts een vraag: wie zal de wereld totaal vernietigen: de VS, Rusland of Israel?

7 Replies to “ONZE VOORSPELLING: OP 10 JANUARI GAAT HET LOS, VS FORCEREN DERDE WERELDOORLOG”

 1. Ik hoop dat onze held Micha belooft naar Nederland af te reizen wanneer zijn voorspelling wederom niet uitkomt!

  Maar dat durft onze held niet.

  Hij heeft zichzelf tot het eind der tijden verbannen naar de ellende van een falende journalist die niets meer te melden heeft.

  1. Ls Poes Mis,

   Vraag is onbelangrijk, dat het ongeluk soms in een klein hoekje kan zitten is geen novum. Hoop alleen dat dhr. Kat het mis heeft.
   Apropo, stel deze vraag eens aan de bewoners van Aleppo, Mosul, Odessa of Istanbul.
   Maakt het voor hen nog uit hoe je het benoemt?

 2. Beste allen,
  Heb in elk geval nog enig vertrouwen in de grootste staatsman ter wereld, Vladimir Putin!

  Hij ontpopt zich als beheerst strateeg, laat zich niet gek maken maar als het er op aankomt pakt hij stevig door. Kijk Syrië, de door het westen bewapende en volop gesteunde anti Assad muiters zijn in een tijd van een paar weken van het toneel verdwenen.

  Nu overleggen Rusland – Iran – Turkije met elkaar hoe het verder moet en dit terwijl er tegelijker tijd alles aan gedaan wordt om deze coalitie te ondermijnen.

  Het is het westen ontzaglijk in de broek gegaan, overvolle broeken, stinkend naar bloed fecaliën en zweet o.a. in Irak-Tunesië-Libië-Egypte-Oekraïne-Syrië.

  Tillary is mede afgestraft met haar elite in de VS door de ‘affaire Libische ambassade’.

  Wat wij niet of nauwelijks horen in de westerse media dat is hoe de bevolking van genoemde landen aankijkt tegen de huidige situatie.

 3. …….aus der Gefahr vor Gericht gestellt und verurteilt zu werden, heraus und alleine dass könnte einigen so wichtig sein, dass sie Millionen von Toten in Kauf nehmen.
  =========================
  Inderdaad, morele debielen (100% narcist) doen dat ijskoud. Daarom moeten we psychopaten gaan…..

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

  Verder doe ik niet aan voorspellingen. ZEKER is het dat je met psychopaten aan de stuurknuppel vroeger of later in de rokende puinhopen komt te zitten:

  ‘You WILL be stabbed in the back, sooner or later, in ways you can’t begin to imagine’

 4. Nee Micha, 10-1 is 9, niet 11. Maar dat rekenen niet je sterkste kant is, was al wel een tijdje bekend.

  Aangezien dit nu al je zoveelste voorspelling van WO3 is, vind ik dat er aan het wederom niet-uitkomen ervan wel eens consequenties verbonden mogen gaan worden. Wat ga je doen als op 11 januari blijkt dat je er weer helemaal naast zat en er geen spoor van WO3 te vinden is? Ga je dan eens consequenties trekken die op je geloofwaardigheid (of een klaarblijkelijk gebrek daar aan) betrekking hebben?

  Ik ga je deze voorspelling sowieso helpen herinneren.

Geef een reactie