OP WEG NAAR VAN WELL (7): DE AANGIFTES TEGEN EN DE MARTEL-PRAKTIJKEN VAN DEMMINK

BOVENOP DE VIER AANGIFTES TEGEN DEMMINK DIE REEDS IN DIT STUK WERDEN GENOEMD UIT 2012 KOMT NU DE AANGIFTE VAN BART VAN WELL * VIJF AANGIFTES WEGENS KINDERVERKRACHTING: IS DAT EEN RECORD IN NEDERLAND? * MAAR DEMMINK GAAT ER TOT OP DE DAG VAN VANDAAG MEE DOOR

Opvallend in het artikel uit 2012 op KLOL is het martelen van tegenstanders door (de groep) Demmink. Dit sadisme is kenmerkend voor de de groep rond de ex-SG. Bekend is bijvoorbeeld dat zij geslachtsdelen van kinderen onder stroom zetten. Dit werd beschreven in de beruchte Netwerk-uitzendingen over het HIK-onderzoek uit 1998. We hebben nu bronnen die aangeven dat Demmink zelfs schiet-lessen volgde om kinderen met geweren te kunnen neerschieten en doden. De naam van de ‘docent’ die Demmink leerde schieten is bij deze site bekend -als de informatie juist is. Dit laatste is met name zo geloofwaardig, omdat het ‘schieten op kinderen’ -met geweren maar ook met pijl en boog- steeds weer terug komt in de dossiers over dit type netwerken. Het wordt ook beschreven in de dossiers-Dutroux. Het op de meest sadistische wijze martelen van kinderen is het belangrijkste kenmerk van pedo-groepen a la Demmink en dat is er ook precies de reden van -naast de betrokkenheid van de ‘hoogste’ mensen uit de Nederlandse samenleving- dat het hele onderwerp volledig taboe is verklaard.

Deel 1: Demmink gaf het zelf toe
Deel 2: Het Rolodex-onderzoek
Deel 3: Pedo-horror op het Binnenhof
Deel 4: Een waarschuwing van Nico van den Ham
Deel 5: De Demmink-doden en Ard van der Steur
Deel 6: De Pinokkio-bar

2 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL (7): DE AANGIFTES TEGEN EN DE MARTEL-PRAKTIJKEN VAN DEMMINK”

  1. LS…

    Onze eigen hysterische allesweter Fuchuchima Roosenthal van Zionisten Pleepapier Elsevier weet precies hoe het zit. In zijn stuk: Vroeger was alles beter doet hij net of de smerige praktijken tegenover dieren niet meer worden toegepast en over mensenkinderen heeft hij het natuurlijk helemaal niet. De viezerik gaat maar door het volk te belazeren in opdracht van Biderberg Bea en de Zionisten criminele cabal. De mensen die toegeven dat wij nazaten zijn van buitenaardse monsters zijn nog te redden. De volgorde is duidelijk: De monsters – koningshuizen – presidentiële bloedlijnen – religieuze elite – de psychopaten van alle rangen en standen = Satansgebroed in directe lijn ! O ja Simon ! Halal van de crypto Joden en Koosjer van je eigen soort. Verklaar dat maar eens als zijnde geen smerige dierenmishandeling. Vieze Simon ziet natuurlijk ook met vreugde dat binnenkort over de gehele wereld replica’s zullen worden ogericht van de Poort van de tempel van baal / satan /moloch die is verwoest in Syrië.

  2. “We hebben nu bronnen die aangeven dat Demmink zelfs schiet-lessen volgde om kinderen met geweren te kunnen neerschieten en doden. De naam van de ‘docent’ die Demmink leerde schieten is bij deze site bekend”

    Laat me raden, die bron zal liegende Micha nooit bekend maken want ze zitten slechts in zijn eigen hoofd, dat vol zit met verkrachte en in stukken gesneden baby’s.
    Wat is het toch een trieste fantast.

Geef een reactie