OPEN BRIEF AAN KONING WILLEM OVER ZIJN ADVOCAAT DIE DE RECHTSTAAT VERKRACHT

ARNOLD CROISET VAN UCHELEN, DE ADVOCAAT VAN DE KONING, MANIPULEERT EN SLEURT DE RECHTSTAAT DOOR DE STRONT ALS ADVOCAAT VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG * HIERMEE MAAKT CROISET VAN UCHELEN OOK DE MONARCHIE TE SCHANDE * ZODRA IEMAND IS VERBONDEN MET HET KH, DENKT HIJ ONKWETSBAAR TE ZIJN EN BOVEN DE WET TE STAAN

[wp_ad_camp_1]

Beste Koning Willem,

Ik stuurde gisteren deze mail aan mr. A. Croiset van Uchelen, uw ‘rechtsgeleerd raadsman‘:

To: Arnold.CroisetVanUchelen@AllenOvery.com
CC: hendriksen@vandoorne.com Deken Redactie Advocatie.nl tongeren@tenholternoordam.nl

Je voert een wanhopige en verloren strijd en maakt jezelf en onze rechtstaat compleet belachelijk. Heel Nederland weet inmiddels dat Westenberg een corrupte liegende criminieel is alleen Arnoldje Croiset van U. beweert nog het tegendeel. HOU DAARMEE OP! Ik ken je als een intelligent en redelijk mens. Samen spraken we over de Vie d’Or-zaak en andere groundbreaking procedures. Maar waar je nu mee bezig bent lijkt nergens op.
Laat de rede zegevieren Arnold, dit gaat nergens meer over!

Micha

Het past naar mijn mening niet bij de rol en de functie van de monarchie dat de advocaat van de koning met list en bedrog een corrupte en criminele rechter -die nota bene recht sprak uit uw naam!- beschermt tegen de rechtmatige claims van zijn slachtoffers. Het is zelfs de vraag of een ‘gewone’ advocaat dit mag doen zonder in conflict te komen met zijn gedragsregels, maar voor een advocaat des konings is een dergelijke handelswijze niet te verdedigen, of beter: zou niet te verdedigen moeten zijn. Mijn verzoek aan u is dan ook Croiset te ontheffen van zijn rol als uw rechtsgeleerd raadsman. Thans zou immers de indruk kunnen ontstaan bij de burger dat uw monarchie corrupte en criminele rechters steunt en helpt.

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat

2 Replies to “OPEN BRIEF AAN KONING WILLEM OVER ZIJN ADVOCAAT DIE DE RECHTSTAAT VERKRACHT”

  1. “”OPEN BRIEF AAN KONING WILLEM OVER ZIJN ADVOCAAT DIE DE RECHTSTAAT VERKRACHT”””

    En wat zou het mail adres zijn van de Koning in je open brief?? Of hou je het zo open dat je het niet hebt verzonden naar het koningshuis??

    en je dus sprookjes loopt te vertellen ………

  2. Wel bij een “Oranje koning” die daar juist zit door zijn weerzinwekkende hoogverrader grootvader/overgrootmoeder in samenspanning met de USA/GB om met de gruwelmoord (onder ‘pure evil’ dekmantel van oorlog) “Dresden” resp. het legitieme vuurpeloton conform de toen vigerende wet weg te komen.

    Dit belandt dus bij het Kabinet des Konings in de prullenbak en Wimlex zal het nooit onder ogen krijgen……is mijn inschatting.

Geef een reactie