OREGON-REVOLUTIONAIREN BEREID TE STERVEN VOOR RECHT EN VRIJHEID

LAATSTE NIEUWS: MERKEL ZIT NU ZO IN DE PROBLEMEN DAT ZE DE ‘AD MELKERT-KAART’ MOET SPELEN: ‘ZE WILLEN ME VERMOORDEN! IK BE ZIELIG’!

OOK IN DUITSLAND STAAT DE REVOLUTIE OP UITBREKEN: DEMONSTRATIE IN KEULEN TEGEN MERKEL * MERKEL ZELF TREKT HAAR BILDERBERG-HANDEN VOLLEDIG AF VAN DE VERKRACHTINGS-HORROR * ZWITSERS OPGEROEPEN ZICH TE BEWAPENEN

Natural News bericht dat de FBI zich aan het voorbereiden is op een bloedige Waco-style confrontatie en dat de dienst scholen in de omgeving heeft bezet om te dienen als ‘uitvalsbases’. Via Infowars meer achtergronden. Opvallend is dat Donald Trump zich nog niet over de situatie heeft uitgelaten; zijn GOP-rivaal Ted Cruz deed dat wel.

4 Replies to “OREGON-REVOLUTIONAIREN BEREID TE STERVEN VOOR RECHT EN VRIJHEID”

 1. Te denken valt bij deze BIJZONDER GEVAARLIJKE vorm van psychopathie (‘adapted compensated’ bij onopvallend uiterlijk en aanzienlijke logische intelligentie) natuurlijk ook aan: Tony Blair, J.P. Balkenende en “Piet Hein” Donner.

  Aangezien dit een diepe persoonlijkheidsstoornis betreft, is redeneren als met een normaal mens een illusie. Ook zal ‘dead inside’ nooit (werkelijk, wel evt. geacteerd!) inzicht krijgen in de eigen groteske afwijking en het ONACCEPTABELE daarvan.

 2. Het leger en de politie zijn dommekrachten die gewoon de macht achterna lopen en waartegen je het met 150 man nooit gaat redden.

  Of die macht en controle nu in de handen van morele debiele pathologische leugenaars/(bureau)moordenaars (als Clinton, Cheney of schoolvoorbeeld prins Bernhard) is geraakt of in normale (moreel hoogbegaafde) overheidshanden is, waar die thuishoort.

 3. En psychopaten stuk voor stuk (!) geïsoleerd aanpakken. Als er sterke professionele (!) aanwijzingen zijn, dat bijv. Dick Cheney een psychopaat is, dan met voldoende mankracht in onverwachte gerichte chirurgische actie tegen de grond werken en afvoeren.

  Testen (voor de laatste procent zekerheid) en uitnemen. OM ERGER TE VOORKOMEN.

 4. Wat de situatie in Oregon betreft: De in de USA aan de touwtjes trekkende, als een logische doch puur kwaadaardig krankzinnige monoliet de overheidsadministratie besturende ‘adapted compensated psychopaths’, zodanig precies tegen de haren instrijken is begrijpelijk maar onverstandig.

  Met psychopaten een “eerlijk gevecht” aangaan eindigt “op het kerkhof”.

  Voor psychopaten leg je een hinderlaag waar ze niet omheen kunnen en dan “schiet je het gruwelding oneervol in de rug” om alle risico voor de mens uit te sluiten.

  TESTEN (TEST EISEN van je huisarts, wijkagent en advocaat t/m “de koning”) EN UITNEMEN indien bingo.

Geef een reactie