PARALLEL AAN TEEVEN-DEBAT: ORANJE-BEERPUTTEN GAAN STEEDS VERDER OPEN. VERGIFTIGDE HET KH DE HOND VAN EDWIN DE ROY?

DEBAT IN DEN HAAG GAAT VOLLEDIG DE KANT OP VAN ‘WE DOEN EEN PLAS, EN ALLES BLIJFT ZOALS HET WAS’ * MAAR ALS ER GEFORCEERD NIET OVER IETS MAG WORDEN GESPROKEN SPUIT DE INFO JUIST DAAROVER UIT ALLE HOEKEN EN GATEN * DAT IS NU AAN DE HAND MET HET KONINGSHUIS * ER IS GEEN ANDERE VERKLARING VOOR DE HYSTERIE ROND DE TEEVEN-DEAL DAN MORBIDE POGINGEN ORANJE UIT DE WIND TE HOUDEN

Tot welke wandaden de satanisten van Oranje in staat moeten worden geacht, blijkt uit de weerzinwekkende moord op de hond van Edwin de Roy van Zuydewijn begin dit jaar. Pas nu bereikt info hierover deze site. Het gebeurde toen Edwin -die volledig drijft op de steun van zijn familie- even in Nederland was. Hij liep een winkel binnen om wat te kopen en toen diende iemand achter zijn rug om zijn levensgezel dodelijk gif toe. Op een plek op internet vinden we dit hoogtepunt in de geschiedenis van ons KH terug. Zelfs De Telegraaf mocht hier niet over berichten. Dan is er natuurlijk de opnieuw geuite beschuldiging -nu door Lange Frans in Kamervragen 2.0- van ‘koninklijke deelname’ aan de pedonetwerken. Deze deelname speelt waarschijnlijk een sleutelrol in de operette rond de Teeven-deal. En dan hebben we dit verhaal, opgetekend uit NRC Handelsblad:

Dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg heeft zich in augustus teruggetrokken uit het comité van aanbeveling van het Verzetsmuseum, nadat koning Willem-Alexander de tentoonstelling Geen nummers maar namen had geopend over politieke gevangenen in concentratiekamp Dachau. Dat blijkt uit een brief die Herzberg naar Hans Blom, bestuursvoorzitter van het museum, heeft gestuurd. Volgens Herzberg had Willem-Alexander de tentoonstelling in april niet mogen openen, omdat diens schoonvader, Jorge Zorreguieta, ervan verdacht wordt politieke tegenstanders te hebben laten verdwijnen tijdens het Videla-regime. „Ik begrijp niet goed hoe hij het lef had deze tentoonstelling in het Verzetsmuseum te openen”, schrijft Herzberg. „Vond hij het ‘een eer’? Besefte hij niet dat dit ook een belediging was, juist in het Verzetsmuseum, voor degenen die hun leven op het spel gezet hebben om de wereld van de criminele krachten te ontdoen en daarbij dan het leven lieten?”

7 Replies to “PARALLEL AAN TEEVEN-DEBAT: ORANJE-BEERPUTTEN GAAN STEEDS VERDER OPEN. VERGIFTIGDE HET KH DE HOND VAN EDWIN DE ROY?”

 1. Blauwe plekken ……??? vertel eens Bonusje je hebt kennis van zaken en inzage in het sectie rapport en kan technisch zaken uitleggen en kan daarbij ook enigzins tijdsverloop verklaren van blauwe plekken en andere aandoeningen.

  Heb je daartoe een opleiding gevolgd of anders ……???
  Ben wel heel benieuwd hoe jij tot deze redenatie komt …….?? Lijkt me toch dat je het een en ander technisch moet onderbouwen.

  Komt u maar ……

  Overigens verwacht ik er niet veel van, na je redenatie aangaande de beveilingscamera van het opvanghuis in Hilversum. Waar je nog niet tot de conclusie kwam dat men opnmaes had gemaakt met een handcamera van een spelende video van de bewuste nacht.

  Waar tevens je college Kat met een bout redenatie kwam, dat betreft zou jullie goed koppel vormen mits je een vrouw zou zijn.

  Maar goed we wachten af wat je verhaal met de blauwe plekken, en je link naar de motorclub ……

  1. Beste PM,

   Wat is dat nou? Probeert u nu de regie in handen nemen en dhr. Kat woorden in de mond leggen? ‘Of` heeft dhr. Kat u ingehuurd als “Ghostwriter”? Kan allebei natuurlijk.

 2. Vergeet Dascha Graafsma niet ..door koning willem´s satadura aan flintert geneukt(inderdaad blauwe plekken) en voor trein gegooid

  Rene Graafsma was verzekerings klokkenluider waar die aan honderden miljarden raakte oa ook van oplichter en rothchild bendelid schippers haar zorg verzekeringen accijns en medicijn woeker en farma woeker bedrijven

Geef een reactie