PRAAT VAN DER STEUR NOG ALLEEN MET PEDOFIELEN?

NIEUWE GROTESKE EN WEERZINWEKKENDE PROVOCATIE VAN DE ‘KASTEELHEER OP KOSTEN VAN DE BURGER’ ARD VAN DER STEUR * BRIEF VAN MICHA PROVOCEREND BEANTWOORD, GEEN GESPREKKEN MET WOEDENDE DIENDERS MAAR WEL MET DE JOODS-HOMOFIELE KINDERVERKRACHTER ONNO HOES

Het is nu va banque. In your face is niet meer sterk genoeg om te beschrijven wat er nu gebeurt op het Ministerie van V en J waar een volledig krankzinnige minister de scepter zwaait. Volledig krankzinnig, maar ook megalomaan en grenzeloos arrogant en daarbovenop komt dan nog een diepe weerzin voor de ‘gewone burger’. We hebben het over Ard van der Steur die niets doet aan de zaak-Demmink, niets aan de voortdurende verkrachtingen van en moord op kleine kinderen gepleegd door zijn mensen (rechters, medewerkers van Jeugdzorg, politiemensen), weigert serieuze brieven adequaat te beantwoorden zoals die van Micha maar nu wel afreist naar Limburg om daar met een kinderverkrachter (files KLOL Onno Hoes) te gaan praten over het pseudo-probleem van de ‘motorbendes’ -een kaart die nu al jaren door de Staat wordt uitgespeeld waarbij ‘motorbendes’ een Nederlandse invulling zijn voor Al Qaida of IS.

3 Replies to “PRAAT VAN DER STEUR NOG ALLEEN MET PEDOFIELEN?”

 1. @Jan van der Steen: ik presenteer Hoes helemaal niet als moordenaar. Daar is ook geen enkel bewijs voor. Dat is er wel voor zijn voorliefde voor kinder-jongens-vlees en we kunnen er zeker vanuit gaan dat Hoes deel uitmaakt van de VVD-kinderverkrachtings-mafia. Mensen nemen mij juist zo serieus, omdat ik nooit mensen ongefundeerd ergens van beschuldig. Sterker: ALLES wat ik ooit heb gezegd of geschreven is bewaarheid of zal waarheid worden. Ik kan het ook niet helpen.

  1. Beste Micha,

   Kun je aangeven welke harde bewijzen er zijn dat Onno Hoes kinderen verkrachtte?
   Ik mis die bewijzen in jouw bronnen.

 2. Beste Micha,

  Je presenteert Onno Hoes hier als moordenaar en kinderverkrachter.
  Ik vind het bewijs dat je daarvoor levert echter wel heel erg mager.

  Is dit niet wat kort door de bocht? Op deze manier loop je het risico dat niemand je nog serieus neemt.

Geef een reactie