JACK DE VRIES, DE TELEGRAAF, IRAK EN MASSAMOORD

DOOR HET INHUREN VAN JACK DE VRIES LAAT DE TELEGRAAF EENS TE MEER ZIEN WAT HET WERKELIJK IS: EEN BENDE RUCKSICHTLOSE MOORDENAARS EN VERKRACHTERS * PR-BUREAU VAN JACK DE VRIES VERKOCHT OORLOG IRAK AAN DE BURGERS VIA DE MEEST WEERZINWEKKENDE VORMEN VAN LIST EN BEDROG ZOALS ONDERSTAANDE ‘PERSCONFERENTIE’ * OOK TELEGRAAF-SERIE ‘DAGBOEK VAN ONZE HELDEN‘ BEDACHT DOOR JACK DE VRIES

Uit de volgende feiten blijkt dat De Telegraaf een bende criminele moordenaars is. 1. Telegraaf-topman Kees Lunshof was een van de beste vrienden van Joris Demmink. Samen met anderen waren zij aanwezig bij de satanische snuff-movie-moord op Manuel Schadwald. Zelfs de Duitse politie werd het belet onderzoek te doen naar deze moord. 2. De Telegraaf is exact op de hoogte van de ware gang van zaken rond de moord op Pim Fortuyn toen de krant ontdekte dat Volkert van der G. door Justitie (Demmink) werd aangestuurd op basis van een eerdere moord. De krant liet zich kalltstellen door Demmink en is aldus medeplichtig aan de belangrijkste moord uit de Nederlandse geschiedenis. 3. De Telegraaf deed zelfs mee aan het witwassen van de moord op een voormalige redacteur van de krant door de Demmink-squads, Fred de Brouwer en 4. Ondanks een tsunami aan feiten en bewijzen dat Rutte en Timmerfrans de moord hebben georganiseerd op de bijna 200 Nederlanders in het MH 17-toestel, blijft De Telegraaf liegen en bedriegen en aansturen op een nieuwe oorlog met opnieuw duizenden doden. Genoeg reden voor de krant dus om aan de kloppen bij de massamoord-witwas-experts bij uitstek van Hill & Knowlton!

2 Replies to “JACK DE VRIES, DE TELEGRAAF, IRAK EN MASSAMOORD”

 1. Uitstekende reportage Micha.

  De moord op Theo van Gogh lijkt me anders wel belangrijker dan de moord op Pim Fortuyn. Alleen al omdat Theo een minderjarige zoon moest achterlaten. De leugen regeert natuurlijk over beide moorden, terwijl de meeste belangrijke moorden afgedaan worden als kanker, hartaanval, zelfmoord, verkeersongeval of liquidatie. En dat de meerderheid van Nederland dergelijke leugens gelooft, zelfs nog steeds gelooft in het Al Quaida complot, maakt Micha wel een van de belangrijkere levende journalisten in dit land. Belangrijker in ieder geval dan Pim Fortuyn als professor Sociologie.

  Maar goed, ik hoop dat andere bezoekers eenzelfde respect gevoelen bij deze belangrijke publicaties rond de pedocriminele contacten tussen zwijgende Joris Demmink en liegende Kranten redacties. Samen genieten van snuff filmpjes, waar door maatschappelijk werk en Hermandad geroofde kinderen worden doodgemarteld, om hun afgunst voor hun slaven te feesten.

  Dries van Agt, die papisten willen hun mond maar niet houden. Laatst zag ik ook Jaap de Hoop Scheffer enige significante propaganda produceren bij de VARA. Ja, logisch, Jaap de Hoop Scheffer als de wijze man bij de VARA, maar hoeveel Nederlanders zien hetzelfde als ik zie?
  #StopNAVO

 2. INGEKOMEN MEDEDELING:

  Even over Volkert – Koolhoven – Telegraaf

  De affaire Volkert – Koolhoven – RvdJ, in 2009 http://www.rvdj.nl/2007/7 heeft er toe geleidt dat De Telegraaf de Raad van Journalistiek niet meer erkent, zie

  http://www.denieuwereporter.nl/2008/12/de-telegraaf-moet-de-hand-in-eigen-boezem-steken/

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20766542/__Telegraaf_keert_Raad_de_rug_toe__.html

  http://www.denieuwereporter.nl/2012/11/veelplegers-in-de-journalistiek/

  Hieronder een citaat uit de Zembla-docu over De Telegraaf waarin Martijn Koolhoven een hoofdrol speelt:

  Int.Zembla: U hebt contact opgenomen met de desbetreffende journalist Martijn Koolhoven.
  Hoe ging dat gesprek?

  Schrijer: Dat gesprek met Koolhoven dat was een heel beroerd gesprek. Ik vond het zelfs onbeschoft van zijn kant. Ik zei hem van nou, wat je beweert dat klopt niet maar de situatie kan daar wel helemaal uit de hand lopen en ik vind eigenlijk dat je dat dan ook gewoon, gewoon moet rectificeren. Maar dat,dat vond ie echt dikke onzin. Eh, hij was niet geïnteresseerd in de, eh nou ja de feiten, dat er verder in de buurt gewoon helemaal geen onrust over was. Hij zei van ik laat het lekker staan en als de fotograaf er moeite mee heeft dan spant ‘ie maar een rechtszaak aan of gaat ie maar naar de Raad voor journalistiek of zo’. Maar hij was niet van plan om daar iets op te rectificeren

  zie zembla http://bit.ly/1FJStud

  Vervolgens wordt Hans Laroes in 2013, de nieuwe voorzitter van de rvdj

  http://www.rvdj.nl/over-de-raad/berichten/hans-laroes-nieuwe-voorzitter-raad-voor-de-journalistiek

  Over het onderwerp nieuwe richtlijnen en de Koolhoven affaire wordt vervolgens nagedacht,
  Is de nieuwe aanpak van de Raad logisch, dat wil zeggen, alleen nog klachten behandelen tegen media die de Raad erkennen? Telegraaf journalist Martijn Koolhoven zou volgens die nieuwe aanpak nooit berispt zijn door de Raad.
  “Raad en bestuur discussiëren daar nog over; ik moet daarin nog mee gaan doen. Ik zou graag over alle journalistieke thema’s gaan, los van de vraag of een organisatie de Raad erkent of niet.
  http://www.denieuwereporter.nl/2013/03/ik-wil-meer-debat-en-minder-rechtspraak/

  De uitkomst van de discussie is nimmer gepubliceerd, wel is van belang dat de RvdJ graag De Telegraaf weer zou zien als een van de partijen die de raad erkent.

  Zie ook:
  van agt volker

  http://www.panorama.nl/crimipedia/volkert-van-der-g

  De kwestie heeft tussen de Melchert stichting waar van Agt voorzitter van was tot problemen geleid, maar dat is een ander apart hoofdstuk, als je hier interesse voor hebt, laat het dan even weten, dan kijk ik hier morgen even naar.

  ik stuur je wel alvast:

  http://zaplog.nl/zaplog/article/van_agt_volkert_mag_altijd_bellen

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20472520/__Van_Agt_steunt_Volkert_van_der_G.__.html

  http://vorige.nrc.nl/binnenland/article1768798.ece/www.stamos.nl

  In navolgende kwestie mogen eveneens de nodige vraagtekens gesteld worden

  http://www.rvdj.nl/2003/70

Geef een reactie